sâmbătă 13 iulie 2024

.

Cum poți face poze...

O fotografie de 360 de grade înseamnă o imagine care să cuprindă tot...

Marker, liner, koki… Ce...

Marker pen, fine liner, marking pen, felt-tip pen, flow marker, sign pen (în...

Despre brățările dacice

Brățările dacice au fost folosite ca ornamente, monede, însemne de rang înalt și...

Investește în confort și...

Brașov, un oraș plin de istorie și frumusețe, atrage tot mai mulți investitori...
AcasăFapt diversFemeie transata de...

Femeie transata de o freza de deszapezire

O freza care deszapezea un drum intre Urechesti si Sascut a sfartecat o femeie de 45 de ani. Se pare ca aceasta ar fi murit de frig in timp ce se indrepta spre casa parintilor.

Inspectoratul de Poliție Județean Bacău a fost sesizat în după-amiaza zilei de 27 ianuarie a.c., de către un cetățean de 64 de ani, despre faptul că pe DJ 119 A se află cadavrul unei persoane, pe care l-a găsit în timp ce se efectuau activități de deszăpezire a drumului respectiv.

La fața locului s-a deplasat în cel mai scurt timp o echipă complexă de cercetare, care din primele verificări efecuate a stabilit că sectorul de drum menționat a fost închis din ziua de 25 ianuarie a.c., pe fondul condițiilor meteorologice nefavorabile.

Polițiștii au mai stabilit că persoana în cauză, o femeie de 44 de ani, din comuna Coțofănești a plecat voluntar, la data de 25 ianuarie a.c., de la locuința concubinului ei din comuna Sascut spre domiciliul părinților săi, din comuna Coțofănești, fără a mai ajunge la destinație.

S-a luat măsura transportării cadavrului la morga Spitalului Județean Bacău în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului.

De citit!

Intervenție pentru lichidarea unui incendiu produs la o gospodări din municipiul Moinești

În cursul nopții trecute, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Moinești au fost solicitați să intervină în municipiul Moinești, cartier Văsiești, în urma unui apel primit pe SNUAU 112 care anunța producerea unui incendiu la o casă de...

Incendiu devastator în comuna Măgirești: O femeie și-a pierdut viața

În această dimineață, pompierii militari au fost solicitați să intervină de urgență în comuna Măgirești, sat Prăjești, pentru a localiza și lichida un incendiu violent care a cuprins o casă de locuit de tip P.Trei autospeciale de stingere și...

Reținut de polițiștii din Moinești după ce, băut la volan, a provocat accident rutier mortal

La data de 19 iunie a.c, un bărbat de 56 de ani din comuna Zemeș, în timp ce conducea un autoturism pe strada Lucăcești din localitate, a pătruns pe trotuarul din partea stângă a direcției de mers și a...