vineri, septembrie 29, 2023

Câteva lucruri despre dispozitivele de spionaj

Dacă ai trecut de faza filmelor cu...

Tabletele elevilor din antichitate și evul mediu

În ziua de azi, un elev cu...

Fermitate în aplicarea legii- Tânăr reținut de polițiști, bănuit de tâlhărie calificată

Fapt diversInfractionalFermitate în aplicarea legii- Tânăr reținut de polițiști, bănuit de tâlhărie calificată
- Advertisement -

Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Răcăciuni au identificat și reținut, un tânăr de 22 de ani, din localitate, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Din probatoriul administrat a rezultat că, tânărul de 22 de ani, din comuna Răcăciuni, în noaptea de 20/21 iulie a.c. ar fi pătruns fără drept, în imobilul unei femei de 70 de ani, din localitate, de unde ar fi sustras un telefon mobil, iar când acesta ar fi fost surprins de păgubită, ar fi amenințat-o cu un obiect contondent.
La data de 21 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Răcăciuni, l-au identificat pe bănuit, l-au reținut și l-au prezentat unui judecător de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Bacău, ocazie cu care a fost dispusă arestarea preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.
Tânărul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Bacău.

Polițiștii nu tolerează comportamente de tip antisocial cu componentă violentă și acționează cu fermitate maximă în aplicarea legii astfel încât comunitatea să fie în siguranță.

Îi atenționăm încă o dată pe cei pretabili la săvârșirea de fapte antisociale că, polițiștii vor acționa cu profesionalism și fermitate în orice situație de natură a aduce atingere ordinii și liniștii publice.

Alte titluri