vineri 12 iulie 2024

.

Ce sunt scannerele intraorale...

Un scaner intraoral este un dispozitiv care este utilizat pentru a capta o...

Creșterea gradului de siguranță...

În contextul creșterii criminalității și al nevoii sporite de siguranță, proprietarii de locuințe...

Cum ne pregatim masina...

Cu toții știm că în sezonul rece trebuie să ne adăpostim de frigul...

Cum sa fii mereu...

Grija pentru sanatate trebuie sa devina o prioritate pentru persoanele adulte. Stilul de...
AcasăActualitateInfractionalFermitate în aplicarea...

Fermitate în aplicarea legii- Tânăr reținut de polițiști, bănuit de tâlhărie calificată

Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Răcăciuni au identificat și reținut, un tânăr de 22 de ani, din localitate, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Din probatoriul administrat a rezultat că, tânărul de 22 de ani, din comuna Răcăciuni, în noaptea de 20/21 iulie a.c. ar fi pătruns fără drept, în imobilul unei femei de 70 de ani, din localitate, de unde ar fi sustras un telefon mobil, iar când acesta ar fi fost surprins de păgubită, ar fi amenințat-o cu un obiect contondent.
La data de 21 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Răcăciuni, l-au identificat pe bănuit, l-au reținut și l-au prezentat unui judecător de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Bacău, ocazie cu care a fost dispusă arestarea preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.
Tânărul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Bacău.

Polițiștii nu tolerează comportamente de tip antisocial cu componentă violentă și acționează cu fermitate maximă în aplicarea legii astfel încât comunitatea să fie în siguranță.

Îi atenționăm încă o dată pe cei pretabili la săvârșirea de fapte antisociale că, polițiștii vor acționa cu profesionalism și fermitate în orice situație de natură a aduce atingere ordinii și liniștii publice.

De citit!

Intervenție pentru lichidarea unui incendiu produs la o gospodări din municipiul Moinești

În cursul nopții trecute, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Moinești au fost solicitați să intervină în municipiul Moinești, cartier Văsiești, în urma unui apel primit pe SNUAU 112 care anunța producerea unui incendiu la o casă de...

Incendiu devastator în comuna Măgirești: O femeie și-a pierdut viața

În această dimineață, pompierii militari au fost solicitați să intervină de urgență în comuna Măgirești, sat Prăjești, pentru a localiza și lichida un incendiu violent care a cuprins o casă de locuit de tip P.Trei autospeciale de stingere și...

Reținut de polițiștii din Moinești după ce, băut la volan, a provocat accident rutier mortal

La data de 19 iunie a.c, un bărbat de 56 de ani din comuna Zemeș, în timp ce conducea un autoturism pe strada Lucăcești din localitate, a pătruns pe trotuarul din partea stângă a direcției de mers și a...