vineri 19 aprilie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateInfractionalFermitate în aplicarea...

Fermitate în aplicarea legii- Tânăr reținut de polițiști, bănuit de tâlhărie calificată

Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Răcăciuni au identificat și reținut, un tânăr de 22 de ani, din localitate, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Din probatoriul administrat a rezultat că, tânărul de 22 de ani, din comuna Răcăciuni, în noaptea de 20/21 iulie a.c. ar fi pătruns fără drept, în imobilul unei femei de 70 de ani, din localitate, de unde ar fi sustras un telefon mobil, iar când acesta ar fi fost surprins de păgubită, ar fi amenințat-o cu un obiect contondent.
La data de 21 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Răcăciuni, l-au identificat pe bănuit, l-au reținut și l-au prezentat unui judecător de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Bacău, ocazie cu care a fost dispusă arestarea preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.
Tânărul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Bacău.

Polițiștii nu tolerează comportamente de tip antisocial cu componentă violentă și acționează cu fermitate maximă în aplicarea legii astfel încât comunitatea să fie în siguranță.

Îi atenționăm încă o dată pe cei pretabili la săvârșirea de fapte antisociale că, polițiștii vor acționa cu profesionalism și fermitate în orice situație de natură a aduce atingere ordinii și liniștii publice.

De citit!

Demersuri importante pentru înființarea unei subunități de pompieri în comuna Hemeiuș

Într-un pas crucial spre asigurarea siguranței comunității locale, astăzi, 29 martie, a avut loc un moment semnificativ în demersul de construire a unei noi subunități de pompieri în comuna Hemeiuș.Prin predarea-primirea unui teren din domeniul public al statului, administrat...

Infracțiuni rutiere constatate de polițiști în trafic

La data de 27 martie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au depistat în flagrant delict, un bărbat de 38 de ani, din orașul Dărmănești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aleea Parcului din municipiu, aflându-se sub...

Reținut de polițiști după ce a provocat un accident rutier

La data de 26 martie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii Serviciului Rutier Bacău au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 2F, în localitatea Traian a avut loc un eveniment rutier.               Din primele cercetări a reieșit faptul...