18.9 C
Bacau

Festivalul internațional de blues ,,Open Air Blues in the garden festival”, Dărmănești, 2020

De stiut!

Asociația ,,Sunetul Munților” din orașul Dărmănești – membră a European Blues Union, în parteneriat cu Primăria orașului, organizează în perioada 28-29 august 2020, primul festival internațional de blues din județul Bacău, ,,Open Air Blues in the garden festival”.

Cu această ocazie, vor avea loc o serie de manifestări desfășurate sub egida ,,La Porțile Nemirei – tradiții, obiceiuri și cultură”, care înseamnă: #Expo – La Porțile Nemirei – literatură, sunet și culoare, #La Porțile Nemirei – tradiții si obiceiuri.

Evenimentul se va desfășura în Piațeta din fața Primăriei Dărmănești, iar pe scenă vor urca 10 trupe din Marea Britanie (Will Wilde Band), Norvegia (Joe Rusi Band), Serbia (Ana Radzic & Blue Family Band), trioul româno-sârb AXiS, dar și trupe autohtone precum Rareș Totu Band, Florin Giuglea Trio, Marcian Petrecu și Trenul de noapte, Sir Blues Vali Răcilă, The Southern Cockroaches și Szabo Zsolt Quintet.

Evenimentul de la Dărmănești are și o altă notă inedită, respectiv cea de ,,arts in the street” (arta adusă în stradă), în care artiști plastici de renume vor efectua lucrări în stradă, în zona de desfășurare a concertelor, interacționând direct cu publicul. De asemenea, aceiași artiști vor avea o expoziție cu lucrări proprii, într-o locație aflată în imediata vecinătate a Piațetei orașului, locul de desfășurare a concertelor.

Concertele vor respecta toate normele de siguranță sanitară impuse de către autorități pentru perioada respectivă. Numărul participanților la fiecare concert nu va depăși limita impusă de autorități pentru această perioadă. Acest număr va fi anunțat în timp util.

Prin participarea la acest eveniment posesorul biletului își dă acordul pentru două lucruri: de a fi fotografiat și filmat în spațiul de eveniment, în scopul promovării festivalului; de a permite să i se măsoare temperatura corpului la intrare, în cazul în care condițiile de siguranță sanitară reglementate de către autorități vor impune acest lucru la data desfășurării evenimentului.

Copiii cu vârsta sub 14 ani vor intra gratuit, dar numai însoțiți de către un adult posesor de abonament. Dovada se face pe baza certificatului de naștere. 

Biletele sunt disponibile în rețeaua IaBilet și în format electronic, pe www.iabilet.ro, în magazinele Flanco, Diverta, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange, ori ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Vom reveni cu noi informații privind programul manifestărilor.

,,Deșteptarea”, ,,Bacău Expres” și Serviciul Public Județean pentru Promovarea Turismului și Coordonarea Activității de Salvamont Bacău sunt printre partenerii acestui important eveniment cultural-artistic internațional.

Romulus Dan BUSNEA

- Advertisement -

Ultimele stiri