“FII BUN SI DARUIESTE!”

“FII BUN SI DARUIESTE!”. Acesta a fost sloganul sub care initiatoarele proiectului educational in parteneriat “CUNOASTERE, BUNATATE, FANTEZIE SITALENT” -profesor Maria Daraban si educator Maria Adriana Pavel de la Gradinita cu program prelungit Nr 33 Bacau – au cooptat 10 cadre didactice din Gradinita cu program prelungit nr 33 Bacau si de la Scoala Gimnaziala Lespezi, comuna Garleni, aproximativ 100 de copii din cele doua unitati scolare si parintii acestora pentru a aduce o bucurie in prag de Mos Nicolae copiilor din centrul de servicii Sociale “Ghiocelul”Bacau.

Astfel copiii au oferi acestora un mic spectacol si cadouri constand in dulciuri, fructe, carti, jucarii si imbracaminte obtinute prin donatii ale parintilor si ale cadrelor didactice.

“Dorim sa cultivam copiilor,parintilor si cadrelor didactice implicate in proiect spiritul de acceptare,cooperare si toleranta fata de acesti copii defavorizati. Dorim sa sensibilizam cat mai multe persoane care sa se implicein astfel de actiuni macar in preajma marilor sarbatori religioase cand crestineste este SA FIM MAI BUNI, MAI INTELEGATORI, MAI UMANI.” -a subliniat profesor Maria Daraban in deschiderea micului spectacol oferit celor din Centrul de Servicii sociale”Ghiocelul”.