.

Explorarea Naturii cu stil:...

Atunci când pasiunea pentru explorarea naturii se îmbină cu confortul și performanța, alegerea...

Cele mai frecvente șapte...

Cei care au un câine ca animal de companie știu, în general, cât...

Tot ce trebuie să...

Până acum vreo 10-15 ani, ca să-ți vinzi mașina în România trebuia să...

Cinci schimbări pe care...

Colesterolul este o substanță ceroasă, asemănătoare grăsimilor, care se găsește în toate celulele...
AcasăCulinarFile de crap...

File de crap în crustă de pesmet și făină de migdale

Faptul că aproape una din cinci povești (169 din 873) de pe acest blog este legată de pește, denotă probabil caracterul meu ihtiofag, și nu numai al meu, că nu-s singurul peștivor din casă. În materie de pește, acasă predomină păstrăvul, urmat îndeaproape de crap, somn, somon și ton. În ieșirile anuale la Marea Egee ne delectăm cu precădere cu biban de mare (lavrac), doradă, pește spadă și cu multe, foarte multe, fructe de mare. Iar de câte ori trec prin Paris, nu ratez stridiile ori midiile proaspete.

110

În acest context se plasează și acest file de crap în crustă de pesmet și făină de migdale, pregătit în mod asemănător cu pana de crap, fileul de șalău, ori chiar pieptul de pui.

111

Pentru articolul integral (rețetă descrisă și ilustrată pas cu pas) apăsați AICI.