.

Câteva leacuri mai mult...

Îl știți pe "catindat"? Ăla care ar fi făcut orice, inclusiv să apeleze...

Câteva sfaturi pentru creșterea...

Ouăle provin de la găini crescute special pentru a depune ouă, dar puii...

10 întrebări frecvente despre...

Pătrat, dreptunghiular, hexagonal, mat, lucios. Este greu să te gândești la un material...

Cum să-ți alegi o...

Când mergeți la un magazin pentru a cumpăra o bicicletă, s-ar putea să...
AcasăCulinarFile de somon...

File de somon Teryiaki marinat în iaurt grecesc

Pentru că tot mi-am luat fileuri de somon la un preț imbatabil, de numai 106,65 Lei/kg (că dacă-l luam proaspăt la 50 Lei/kg îmi stătea în gât), m-am hotărât să-l fac și altfel decât aruncat pur și simplu pe grătar. M-am gândit la o combinație între marinarea în manieră indiană (în iaurt) cu gătirea în stil japonez (teryiaki). Cum iaurtul era grecesc produs din lapte românesc, a ieșit o multinațională de să te lingi pe degete.

_206

Continuarea, AICI.