.

Ce mai dăm de...

Pisica ar trebui, normal, să prindă șoareci, și, deci, să nu avem noi...

O foarte scurtă istorie...

Egiptenii antici dezvoltaseră scrierea pe suluri de papirus atunci când cărturarii foloseau pensule...

Ce trebuie să știți...

De la cercei cu mărgele la cercei cu diamante și tot ceea ce...

Anunțurile publicitare. Puțină istorie...

Ai pierdut un document, vrei să cumperi o mașină sau să vinzi o...
AcasăCulinarFile de somon...

File de somon Teryiaki marinat în iaurt grecesc

Pentru că tot mi-am luat fileuri de somon la un preț imbatabil, de numai 106,65 Lei/kg (că dacă-l luam proaspăt la 50 Lei/kg îmi stătea în gât), m-am hotărât să-l fac și altfel decât aruncat pur și simplu pe grătar. M-am gândit la o combinație între marinarea în manieră indiană (în iaurt) cu gătirea în stil japonez (teryiaki). Cum iaurtul era grecesc produs din lapte românesc, a ieșit o multinațională de să te lingi pe degete.

_206

Continuarea, AICI.