Finalista de la MasterChef o caută pe Doamna Cora in Bacau

Mimi Nicolae, maestră în bucătărie și finalista de la MasterChef, vine la Bacău să o caute pe doamna Cora!

Caravana lui Mimi se va plimba între 29 octombrie și 2 noiembrie prin toate cartierele Bacăului unde le invită pe doamnele din oraș să participe la preselecția pentru a alege viitoarea imagine a noului hipermarket cora din Bacău: Doamna Cora!

Candidatele trebuie să îndeplinească trei condiții importante: să știe să gătească, să zâmbească și să glumească. Un juriu format din Mimi Nicolae, un reprezentant al magazinului cora Bacău și doi bloggeri din oraș care vor reprezenta Bacăul on-line, vor alege cinci finaliste care se vor întrece pe data de 10 noiembrie în delicatese, zâmbete și glume pentru a deveni Doamna Cora.

Campania va fi anunțată la televizor, în presa scrisă, radio, outdoor și prin flyere distribuite în tot Bacăul. De asemenea, campania va fi prezenta în mediul online, pe social media și prin campanii e-mail marketing. Detaliile despre traseul caravanei se găsesc pe www.cora.ro și pe pagina de Facebook a Cora.

Cora Bacău se va deschide pe data de 8 noiembrie fiind cel de-al nouălea hipermarket din rețea, alături de cele trei magazine de la București și cele cinci din provincie (Cluj Napoca, Baia Mare, Drobeta Turnu Severin, Constanța și Arad).

Până la sfârșitul anului, Cora România va mai deschide un magazin la București, pe șoseaua Alexandriei.