.

Câteva sfaturi pentru cei...

Încălzirea prin pardoseală poate suna ca un lux, dar este un mod practic...

Explorând marele necunoscut. Ce...

Campingul este una dintre cele mai captivante și conectate modalități de a petrece...

10 lucruri de știut...

Alegerea unei chiuvete de baie poate fi un pic copleșitoare, dar numai atunci...

Bolile comune la câini:...

Câinii sunt prieteni loiali și parte integrantă din familie, iar sănătatea lor este...
AcasăCulinarFine Gastronomy

Fine Gastronomy

Gastronomie fină cu ouă, cartofi, brânză şi verdeţuri

După aproape o săptămână de pauză (de gătit şi de publicat pe blog), astăzi am comis-o din nou.

Ce vă trebuie? (cantităţile sunt orientative pentru 2 porţii)

  • ½ kg cartofi nou-nouţi, cât mai mici;
  • 4 ouă;
  • 200 g caş de oaie;
  • 2 felii de jambon (în lipsă, 2 felii de slană crestată);
  • o roşie mare;
  • 2 castraveţi;
  • 2 cepe verzi;
  • 3 ridichi;
  • 2 – 3 linguri de ulei de măsline;
  • 1 kg ulei de palmier;
  • sare şi piper după gust.

Cum procedaţi?