.

Câteva sfaturi pentru cei...

Încălzirea prin pardoseală poate suna ca un lux, dar este un mod practic...

 Creditul rapid și creditele...

În fața imprevizibilității vieții, mulți dintre noi se pot confrunta cu situații financiare...

Ghid esențial: Ce nu...

Indiferent dacă lucrezi de acasă sau într-un birou tradițional, anumite obiecte sunt esențiale...

Tusea la copii: cauze,...

Tusea este una dintre cele mai frecvente probleme de sănătate la copii, provocând...
AcasăCulinarFish & Chips...

Fish & Chips – astăzi șalău de Nil

Spre deosebire de păstrăv, crap, somn, somon, biban de mare, doradă sau ton (indiferent de culoare), șalăul de Nil nu prea suportă să fie pus direct pe grătar. Am mai încercat de vreo două ori, dar nu mi-a reușit să-l gătesc corespunzător și apoi să-l extrag ca pe un tot unitar de pe grătar. Așa că ori merge la cuptor, ori îl fac pane.

_116

Acum l-am dat prin niște pesmet japonez de-i zice și Panko. Față de pesmetul nejaponez, Panko se obține exclusiv din pâine fără coajă. Puteți să vă produceți propriul vostru Panko, sunt destule instrucțiuni pe net. Eu l-am luat direct din magazin (există și această posibilitate), că mi-a fost mai simplu. Și nu costă decât 19,99 Lei/kg.

Articolul integral, AICI.