duminică 19 ianuarie 2025

.

Importanța asigurărilor de călătorie...

Atunci când călătoriți în străinătate, fie că este vorba de o vacanță relaxantă...

Câteva lucruri de făcut...

Înainte de a începe tratamentul propriu-zis, există câteva lucruri pe care le puteți...

Cum să vă îmbrăcați...

Cel mai important lucru de reținut este că stratificarea este cel mai eficient...

Eficiență energetică și confort...

În era actuală, eficiența energetică și confortul în locuință sunt două aspecte cruciale...
AcasăCulinarFish’n chips –...

Fish’n chips – varianta cu somon

N-am mai scris cam de mult aici. Procrastinarea este una dintre principalele mele virtuți. Iar motive găsesc cu duiumul: că am fost plecat în Erasmus, că am avut examene, că am avut de citit (tentative de) proiecte de diplomă/lucrări de disertație, că aveam de recenzat/revizuit articole științifice trimise spre publicare (articole fără de care omenirea s-ar fi oprit în loc), că am avut de întocmit situații urgente (care nu prea folosesc nimănui). De fapt, comoditatea (ca să nu zic de-a dreptul Lenea, cu L mare de tipar, bold, italic, underlined și scris cu scarlet – roșu fiind pentru neaveniți & profani) a fost motivul. Drept pentru care mi-am turnat un pahar de Chardonnay (image not available), mi-am aprins un Kent (vă amintiți faza idioată de la TVR1 cu “Great taste, Kent style” apărută în momentul interzicerii reclamelor explicite la țigarete? – #niciio).

_111

Revenind la subiect: s-a deschis primul Mega Image în Bacău. Se mai pregătesc încă 2-3-infinity. Mă bulucesc să cumpăr. Somon. Filé. Congelat. Îl înhaț (vâj-haț e din alt film), îl plătesc, dându-mi seama mai apoi că am fost jefuit. Să vedem cum s-a derulat filmul evenimentelor. Vă atenționez că orice imagine sau comentariu de aici încolo nu poate fi folosit(ă) ca probă în instanță. Pentru că (ticăloșii) ăștia și-au luat toate măsurile de prevedere (legal possible).

_110Restul poveștii, integral AICI.

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....