sâmbătă 18 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăOrasulFlagrant cu santaj...

Flagrant cu santaj la KFC

Polițiștii din Bacău au prins în flagrant un bărbat de 34 de ani în timp ce primea 25.000 de lei de la directorul unei societăți comerciale, în schimbul nepublicării unor fotografii. Bărbatul a fost reținut și va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul I.P.J. Bacău, cu sprijinul ofițerilor D.G.I.P.I., au organizat astăzi o acțiune de prindere în flagrant a unui bărbat de 34 de ani din Bacău.
Adrian B. solicitase suma de 25 000 lei directorului unei societăți cu profil alimentație publică, în schimbul nepublicării unor fotografii cu produse alimentare despre care sugera că erau alterate când au fost cumpărate de la restaurantul societății.

Reprezentantul societății, un bărbat de 43 de ani, din București, a sesizat polițiștii despre solicitarea bărbatului. Astfel, acesta a fost surprins în flagrant în timp ce lua banii de la reclamant.

Față de Adrian B. a fost luată măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

Adrian B. a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Bacău.

De citit!

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...

Cum să alegi între “Creditul până la salariu” și “Creditul instant pe card”: Ghidul complet

În lumea financiară din ziua de azi, opțiunile de împrumut sunt variate și adaptate la nevoile individuale ale fiecăruia. Două dintre cele mai populare forme de credit sunt "Creditul până la salariu" și "Creditul instant pe card". Fiecare dintre...

Stagiu de pregătire de autoapărare pentru jandarmii celor două unități din Bacău

Timp de o săptămână, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău și ai Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au participat la un stagiu de autoapărare cu instructori ai Centrului de Autoapărare din cadrul Clubului Sportiv Dinamo București.Activitățile s-au...