duminică, septembrie 24, 2023

Cum ne iluminăm casa. Câteva idei

Zice o vorbă veche cum că acolo...

Ce trebuie să știm despre o yală electromagnetică

O yală magnetică este un dispozitiv de...

Se va rezolva problema asigurărilor auto?

Cum care problemă? A prețurilor. Că de...

FLAGRANT DELICT ŞI PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE TRAFIC DE SUBSTANȚE CU EFECTE PSIHOACTIVE

Fapt diversInfractionalFLAGRANT DELICT ŞI PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE TRAFIC DE SUBSTANȚE CU EFECTE PSIHOACTIVE
- Advertisement -

La data de 13 aprilie a.c., polițiștii de combatere a criminalității organizate din Bacău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Bacău, au efectuat patru percheziții domiciliare la persoane bănuite de trafic de substanțe cu efecte psihoactive, precum și o acțiune de prindere în flagrant delict.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S. T. Bacău, au efectuat acțiuni, în municipiul Bacău, pentru combaterea traficului și consumului ilicit de substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive și pentru destructurarea unei rețele de trafic de astfel de substanțe, care ar fi acționat în județul Bacău.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat diferite cantități de substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive și telefoane care ar fi fost utilizate de bănuiți în activitatea infracțională. 2 persoane au fost conduse pentru audieri la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Bacău, una fiind reținută pentru 24 de ore, iar faţă de cealaltă s-a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău.

Alte titluri