miercuri 10 iulie 2024

.

Ce știm despre lansete....

O lansetă de pescuit este o tijă lungă și flexibilă folosită de pescari...

Descoperă secretul frumuseții naturale...

În căutarea unei frumuseți durabile și a unei pielii sănătoase, tot mai mulți...

Impactul testelor genetice în...

În era modernă a medicinei personalizate, testele genetice pentru cancer și consultările genetice...

Lucruri pe care le...

Având în vedere că aproape jumătate dintre persoanele în vârstă au nevoie de...
AcasăCulinarFood & Beyond...

Food & Beyond – 10 din (aproape) 300

1 an blogAstăzi se împlinește un an de când primul articol al acestui blog a văzut “lumina tiparului”. În acest interval în care Pământul a efectuat o rotație completă în jurul Soarelui (cu toate că 42% dintre români sunt convinși că Soarele s-a rotit în jurul lor de 365 de ori) am avut aproape 300 de luări de cuvânt (uneori și de imagine) – mai mult sau mai puțin reușite/văzute/citite/comentate/apreciate/etc/ș.a.m.d.

Nu știu care articol v-a plăcut mai mult și ce parte anume a sa: povestea, produsul, imaginile. Știu însă destul de bine care sunt articolele care au atras numărul cel mai mare de vizitatori.

Doamnelor și domnilor, Food & Beyond’s Top Ten.

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....