sâmbătă 12 octombrie 2024

.

Importanța sistemelor de supraveghere...

Într-o lume tot mai interconectată și cu riscuri în continuă schimbare, securitatea locuințelor...

Ce cauzează bilirubina crescută?

Bilirubina este o substanță gălbuie în sângele dumneavoastră. Se formează după ce celulele...

Bijuterii cu utilizări mai...

Oamenii au folosit bijuterii din mai multe motive: funcționale, în general pentru a...

Eleganță și stil inconfundabil:...

Moda este mai mult decât simpla îmbrăcăminte; este o formă de exprimare a...
AcasăCulinarFranța-n bucate: 8...

Franța-n bucate: 8 – Câteva vorbe despre patria vinurilor

Când spunem Franța, spunem Paris, spunem baguette, spunem croissant, dar spunem și vin. V-am mai povestit despre vinurile Franței, aici, aici și aici.

 
DSCF6898 copy
 

Revin cu câteva detalii.

 
DSC_0527 copy
 

Restul, aici.

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....