.

Câteva trucuri utile pentru...

Mulți factori fac ca dinții să-și piardă strălucirea. Anumite alimente vă pot păta...

Amenajarea ideală a unui...

Amenajarea unui apartament cu două camere este o provocare plăcută, oferind posibilități creative...

Ghid pentru alegerea unei...

Achiziționarea unei mașini noi este o decizie importantă, care implică o analiză atentă...

Cum îi învățăm pe...

Bine ați venit la ghidul pentru părinți despre sustenabilitate și consumul responsabil de...
AcasăCulinarFriptură de iepure...

Friptură de iepure cu mere

300 copyCarnea iepurelui domestic este uşoară, dar puţin cam fadă. Este o carne albă, asemănătoare celei de piept de pui. Pentru a deveni mai atractivă se marinează şi se înnobilează cu diverse mirodenii. Se împacă bine cu dafinul, salvia, măghiranul, rozmarinul şi busuiocul, dar şi cu alte condimente pe care noi, românii, le-am numi „exotice”. Aici am încercat să văd cum se împacă nişte condimente Cajun (găsiţi amestecuri gata preparate în hypermarketuri) cu ingredientele intrate mai demult în bucătăria românească: salvia şi dafinul. Iar merele să ştiţi că pot da un plus de savoare (dacă nu şi de culoare) fripturilor.

Continuare…