sâmbătă 18 ianuarie 2025

.

De ce e important...

Nu mai trebuie să explic de ce am trecut pe centrală termică. Vara...

Ce trebuie să faci...

Cine a avut o imprimanta pe mână știe că cea mai mare spaimă...

Bolile rapiței și tratamentele...

Rapița (Brassica napus) este o plantă agricolă deosebit de importantă, cultivată în principal...

Cum să te ferești...

Achiziționarea unei case este una dintre cele mai importante investiții din viața unei...
AcasăCulinarFriptură din coaste...

Friptură din coaste de miel

100 copy

Dacă prețurile din hypermarket pentru pulpa sau cotletele de miel vi se par exagerate, găsiți pe la măcelarii din piețe și bucăți mai puțin arătoase și cărnoase, însă perfect utilizabile pentru tradiționalul “miel de Paște” pregătit în varianta low-cost. Această soluție este valabilă și în cazul în care v-ați procopsit cu un miel întreg, sau măcar cu o jumătate, și nu vă îndurați să puneți toate coastele la ciorbă. Cam dintr-o jumătate de kilogram de coaste de miel o să reușiți să scoateți 3 – 4 porții de friptură. Cât să vă faceți pofta.

Continuare…

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....