.

Tot ceea ce trebuie...

Există mai multe modele diferite disponibile. Deși este tentant să alegeți primul model...

Ce cauzează bilirubina crescută?

Bilirubina este o substanță gălbuie în sângele dumneavoastră. Se formează după ce celulele...

Descoperă frumusețile ascunse ale...

Delta Dunării, unul dintre cele mai spectaculoase locuri din România, este o adevărată...

Top 5 motive pentru...

Un parfum de calitate este mult mai mult decât un simplu accesoriu olfactiv....
AcasăCulinarFriptură din pulpă...

Friptură din pulpă de porc mistreț

Dacă doriți să pregătiți așa ceva, mai întâi cumpărați mistrețul. Nu pe tot, ci doar vreo 1,5 – 2 kg de pulpă.
208
Ca să n-aveți surprize, înainte de a vă apuca de gătit, aveți de făcut două lucruri. Primo: vedeți să nu conțină Trichinela Spiralis (asta v-o poate spune rapid orice medic veterinar). Secundo: controlați să nu fie cumva radioactiv (s-au mai văzut cazuri). Pentru asta nu trebuie să-l puneți la întuneric și să observați dacă devine fosforescent (metoda asta nu dă întotdeauna rezultatele scontate), este suficient un contor Geiger-Müller, un must-have al oricărei gospodine care se respectă. Odată lămurite aceste chestiuni, puteți purcede la marinarea cărnii (punerea la baiț cum s-ar zice popular), așa cum v-am povestit pe îndelete și cu lux de amănunte aici. Cum marinarea durează măcar 48 de ore, dacă vreți să aveți friptura pe masa de Crăciun, ar fi cazul să vă cam suflecați mânecile și să vă apucați repejor de treabă.
215
Cum? Citiți aici continuarea