.

Ansamblul de joacă pentru...

Copilăria este o perioadă plină de energie și imaginație pentru cei mici, iar...

Mașinile chinezești încearcă să...

Oamenii de afaceri ruși negociază cu omologii lor din țările BRICS pentru a...

Echipamentul esențial pentru o...

Dacă te pregătești să-ți petreci vacanța de iarnă pe pârtiile acoperite de zăpadă,...

Cum să ne păstrăm...

Unghiile reflectă sănătatea noastră generală, motiv pentru care îngrijirea adecvată a unghiilor este...
AcasăCulinarFriptură din pulpă...

Friptură din pulpă de vițel cu legume la abur

100 copy

Friptura aceasta din pulpă de vițel garnisită cu legume la abur am preparat-o acum vreo patru ani, prin 2012. Dacă în ziua de azi găsești bucăți de vițel / mânzat / vită pentru o friptură decentă relativ ușor în unele hypermarketuri, la vremea respectivă o astfel de achiziție reprezenta o adevărată aventură. Măcelăriile din orașele patriei îți livrează cu nonșalanță carnea vacilor de lapte ieșite la pensie pe post de mânzat, dacă nu chiar de vițel. Am luat o bucată de pulpă de vițel pe care am transformat-o într-o friptură suculentă și fragedă (comestibilă deci), chiar dacă n-a ieșit ea medium-rare, nici măcar medium. Oricum, nu s-a făcut nici talpă, nici cauciuc, în ciuda faptului că am ținut-o aproape un ceas la cuptor. Secretul?

Citiți în continuare.