duminică, septembrie 24, 2023

Câteva sfaturi pentru creșterea puilor de carne

Ouăle provin de la găini crescute special...

Privilegiul special al Asociatiilor de proprietari

Conform art. 2333 alin. (1) din Codul...

Cinci schimbări pe care trebuie să le faceți în viață dacă vreți un nivel al colesterolului scăzut

Colesterolul este o substanță ceroasă, asemănătoare grăsimilor,...

Friptura la tigaie de porc, glazurata in must alb

CulinarFriptura la tigaie de porc, glazurata in must alb
- Advertisement -

Ingrediente: 300g muschi porc, 4 catei usturoi, 150 ml must alb, Cimbru, Sare, Piper. Taiati carnea in bucati. Asezonati-o cu sare, cimbru si piper. Puneti-o la rumenit in putin ulei de masline. Lasati-o sa prinda crusta crocanta pe ambele parti, cam cinci minute de fiecare parte. Apoi adaugati mustul. Daca purcelul este mai batran, fierbeti-l inainte sa puneti mustul, in apa.

Cand mustul a scazut iar carnea s-a glazrat adaugati feliute de usturoi. Lasati sa se caramelizeze friptura, iar la final mai potriviti de sare si piper. Serviti friptura cu piure de cartofi si muraturi. continuare

Alte titluri