Se căina cineva pe rețelele de socializare, că – vai de mine – a cumpărat mere trase în ceară. La începutul lunii mai. Că, vezi doamne, din ianuarie și până în decembrie, ar trebui să cumpărăm doar mere (și nu numai) proaspete, abia culese din livadă.
Pe lumea asta au apărut o grămadă de copchii, născuți cu internetul la gură, care își închipuie că planeta asta, indiferent de latitudine ori longitudine (oare ce-s prostiile astea), le este datoare cu fructe și legume proaspete pe toată durata anului. Copchii cărora li se pare absolut normal să mănânce roșii și castraveți în ianuarie, ori portocale și rodii în mai. Vorbesc de copchiii din România, nu de cei din emisfera sudică, ori de cei născuți și crescuți la ecuator. După care, mai au și tupeul să se vaite că mâncarea lor este plină de “chimicale”, cu ajutorul cărora oculta mondială (masoni, reptilieni, Big Pharma, Big Food, corporații în general) și-a pus în cap să ne decimeze.
Articol integral, aici.