sâmbătă 25 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăOrasulFurtuna in Bacau

Furtuna in Bacau

Fenomenele meteorologice extreme care s-au produs miercuri, în judeţul Bacău, au lăsat 21 de localităţi fără energie electrică, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, căpitanul Andrei Grecu.

Localităţile nealimentate sunt Pânceşti, Cucova, Scurta, Valea Seacă, Mandrişca, Oituz, Ferăstrau, Poiana Sărată, Răchitoasa, Buda, Motoşeni, Şendreşti, Căuia, Găiceana, Arini, Lichitişeni, Vultureni, Slobozia, Dumbrava, Stănişeşti.

Sunt afectaţi 17.298 consumatori din cauza celor 6 lini electrice nealimentate parţial.

Acţionează 11 echipe de la distribuitorul de energie electrică pentru identificarea şi izolarea defecţiunii, şi realimentarea consumatorilor, a mai menţionat sursa citată.

Totodată, în oraşul Slănic Moldova au fost doborâţi de vijelie 6 arbori, iar în municipiul Bacău, acoperişul Liceului Economic s-a desprins şi a căzut peste două autoturisme.

De asemenea, tot în municipiul Bacău, acoperişul unui bloc de pe strada Nicolae Bălcescu s-a desprins şi a căzut peste şapte autoturisme. Şi pe strada Alexei Tolstoi s-a produs un fenomen similar, iar acoperişul desprins de pe un bloc de locuinţe a căzut pe un autoturism.

De citit!

Tânăr reținut pentru tâlhărie în orașul Comănești

La data de 29 martie a.c., sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Moinești, polițiștii din cadrul Poliției orașului Comănești au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Un tânăr...

Bărbat din Onești amendat de două ori în aceeași zi pentru depășirea limitelor de viteză

În data de 30 martie a.c., în jurul orei 08:30, un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Onești a depistat un conducător auto în vârstă de 44 de ani, pe Calea Brașovului din localitate, în timp ce conducea...

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...