sâmbătă 13 iulie 2024

.

Aventuri cu veiozele de...

Ah, ce mare brânză o veioză?! Nu-i așa? Ce poate fi atât de...

Navigând în era digitală:...

În contextul evoluției tehnologice accelerate, industria transportului de mărfuri se adaptează rapid la...

Ce daune morale si...

Familia victimeiInstanţa judecătorească va putea, de asemenea, să acorde despăgubiri ascendenţilor, descendenţilor, fraţilor,...

Curățenia la domiciliu pentru...

Din cele mai vechi timpuri până astăzi, bătrânețea a fost văzută ca un...
AcasăActualitateInfractionalFurturi din supermarketuri

Furturi din supermarketuri

Săptămâna trecută, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău, au constatat 14 infracţiuni de furt cu 15 făptuitori.

In ziua de 11.02.2013, în jurul orei 11.30, o patrulă de jandarmerie din cadrul I.J.J. Bacău, în timp ce executa acţiuni specifice de menţinere a ordinii publice în municipiul Bacău, a fost sesizată de către agenţii de pază dintr-un supermarket, despre faptul că o tânără a sustras mai multe produse.
Jandarmii care au ajuns la faţa locului au identificat persoana în cauză, ca fiind C.B. de 17 ani, din localitatea Faraoani, judeţul Bacău.

Din primele cercetări s-a constatat că profitând de aglomeraţia din magazin, tânăra, a sustras produse cosmetice în valoare de 105 lei, pe care le-a ascuns în geanta personală, moment ce a fost surprins de agenţii de pază, care au sesizat jandarmeria.

În ziua de 16.02 a.c., în jurul orei 11.00, a fost depistată având aceeaşi preocupare o femeie, B.T. de 44 ani, din localitatea Gioseni, judeţul Bacău. Aceasta a fost surprinsă ascunzând în propriile haine diverse produse.

În aceeaşi zi, în jurul orei 16.00, la un alt supermarket a fost depistat un tânăr de 19 ani, T.M.A. din municipiul Bacău, cu produse cosmetice ascunse în buzunarele hainelor sale.

În urma celor constatate, persoanelor respective li s-au întocmit actele premergătoare sub aspectul susceptibil săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, dosarele în cauză întocmite de către jandarmi urmând să fie înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău.

Prejudiciile, produse cosmetice în cea mai mare parte, au fost recuperate si predate reprezentanţilor părţilor vătămate .

Pentru a solicita sprijinul jandarmilor, cetăţenii pot apela non-stop numărul unic de urgenţă 112 sau se pot adresa celor mai apropiate secţii sau posturi de Jandarmerie.

De citit!

Intervenție pentru lichidarea unui incendiu produs la o gospodări din municipiul Moinești

În cursul nopții trecute, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Moinești au fost solicitați să intervină în municipiul Moinești, cartier Văsiești, în urma unui apel primit pe SNUAU 112 care anunța producerea unui incendiu la o casă de...

Incendiu devastator în comuna Măgirești: O femeie și-a pierdut viața

În această dimineață, pompierii militari au fost solicitați să intervină de urgență în comuna Măgirești, sat Prăjești, pentru a localiza și lichida un incendiu violent care a cuprins o casă de locuit de tip P.Trei autospeciale de stingere și...

Reținut de polițiștii din Moinești după ce, băut la volan, a provocat accident rutier mortal

La data de 19 iunie a.c, un bărbat de 56 de ani din comuna Zemeș, în timp ce conducea un autoturism pe strada Lucăcești din localitate, a pătruns pe trotuarul din partea stângă a direcției de mers și a...