6.1 C
Bacău
vineri, martie 24, 2023

10 întrebări frecvente despre plăcile ceramice

Pătrat, dreptunghiular, hexagonal, mat, lucios. Este greu...

Cei mai batrani Homo Sapiens din Europa

Se spune că românii sunt printre...

Cât de reală este criza grâului?

Presa din toată lumea scrie despre problema...

Furturi din supermarketuri

Fapt diversInfractionalFurturi din supermarketuri
- Advertisement -

Săptămâna trecută, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău, au constatat 14 infracţiuni de furt cu 15 făptuitori.

In ziua de 11.02.2013, în jurul orei 11.30, o patrulă de jandarmerie din cadrul I.J.J. Bacău, în timp ce executa acţiuni specifice de menţinere a ordinii publice în municipiul Bacău, a fost sesizată de către agenţii de pază dintr-un supermarket, despre faptul că o tânără a sustras mai multe produse.
Jandarmii care au ajuns la faţa locului au identificat persoana în cauză, ca fiind C.B. de 17 ani, din localitatea Faraoani, judeţul Bacău.

Din primele cercetări s-a constatat că profitând de aglomeraţia din magazin, tânăra, a sustras produse cosmetice în valoare de 105 lei, pe care le-a ascuns în geanta personală, moment ce a fost surprins de agenţii de pază, care au sesizat jandarmeria.

În ziua de 16.02 a.c., în jurul orei 11.00, a fost depistată având aceeaşi preocupare o femeie, B.T. de 44 ani, din localitatea Gioseni, judeţul Bacău. Aceasta a fost surprinsă ascunzând în propriile haine diverse produse.

În aceeaşi zi, în jurul orei 16.00, la un alt supermarket a fost depistat un tânăr de 19 ani, T.M.A. din municipiul Bacău, cu produse cosmetice ascunse în buzunarele hainelor sale.

În urma celor constatate, persoanelor respective li s-au întocmit actele premergătoare sub aspectul susceptibil săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, dosarele în cauză întocmite de către jandarmi urmând să fie înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău.

Prejudiciile, produse cosmetice în cea mai mare parte, au fost recuperate si predate reprezentanţilor părţilor vătămate .

Pentru a solicita sprijinul jandarmilor, cetăţenii pot apela non-stop numărul unic de urgenţă 112 sau se pot adresa celor mai apropiate secţii sau posturi de Jandarmerie.

Alte titluri