vineri 19 aprilie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateInfractionalFurturi din supermarketuri

Furturi din supermarketuri

Săptămâna trecută, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău, au constatat 14 infracţiuni de furt cu 15 făptuitori.

In ziua de 11.02.2013, în jurul orei 11.30, o patrulă de jandarmerie din cadrul I.J.J. Bacău, în timp ce executa acţiuni specifice de menţinere a ordinii publice în municipiul Bacău, a fost sesizată de către agenţii de pază dintr-un supermarket, despre faptul că o tânără a sustras mai multe produse.
Jandarmii care au ajuns la faţa locului au identificat persoana în cauză, ca fiind C.B. de 17 ani, din localitatea Faraoani, judeţul Bacău.

Din primele cercetări s-a constatat că profitând de aglomeraţia din magazin, tânăra, a sustras produse cosmetice în valoare de 105 lei, pe care le-a ascuns în geanta personală, moment ce a fost surprins de agenţii de pază, care au sesizat jandarmeria.

În ziua de 16.02 a.c., în jurul orei 11.00, a fost depistată având aceeaşi preocupare o femeie, B.T. de 44 ani, din localitatea Gioseni, judeţul Bacău. Aceasta a fost surprinsă ascunzând în propriile haine diverse produse.

În aceeaşi zi, în jurul orei 16.00, la un alt supermarket a fost depistat un tânăr de 19 ani, T.M.A. din municipiul Bacău, cu produse cosmetice ascunse în buzunarele hainelor sale.

În urma celor constatate, persoanelor respective li s-au întocmit actele premergătoare sub aspectul susceptibil săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, dosarele în cauză întocmite de către jandarmi urmând să fie înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău.

Prejudiciile, produse cosmetice în cea mai mare parte, au fost recuperate si predate reprezentanţilor părţilor vătămate .

Pentru a solicita sprijinul jandarmilor, cetăţenii pot apela non-stop numărul unic de urgenţă 112 sau se pot adresa celor mai apropiate secţii sau posturi de Jandarmerie.

De citit!

Demersuri importante pentru înființarea unei subunități de pompieri în comuna Hemeiuș

Într-un pas crucial spre asigurarea siguranței comunității locale, astăzi, 29 martie, a avut loc un moment semnificativ în demersul de construire a unei noi subunități de pompieri în comuna Hemeiuș.Prin predarea-primirea unui teren din domeniul public al statului, administrat...

Infracțiuni rutiere constatate de polițiști în trafic

La data de 27 martie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au depistat în flagrant delict, un bărbat de 38 de ani, din orașul Dărmănești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aleea Parcului din municipiu, aflându-se sub...

Reținut de polițiști după ce a provocat un accident rutier

La data de 26 martie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii Serviciului Rutier Bacău au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 2F, în localitatea Traian a avut loc un eveniment rutier.               Din primele cercetări a reieșit faptul...