miercuri 28 februarie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateSportGamingul bacauan

Gamingul bacauan

engadget-ces-2013-gaming
Voiam sa discut despre gamingul bacauan deoarece weekendul acesta s-a petrecut in oras, la NextLevel, o sala de jocuri pe calculator ce isi are sediul in apropierea Parcului Trandafirilor, o cupa de League of Legends. La aceasta cupa au participat 12 echipe, ceea ce inseamna 60 de jucatori numai din orasul nostru. Media de varsta a fost undeva pe la 15 ani.
As vrea sa spun ca si eu sunt un pasionat de gaming insa pe partea jocului Counter Strike Global Offensive. Al doilea lucru important pe care as vrea sa il stiti inante sa incepeti sa cititi articolul urmator este ca un pasionat de gaming nu este o persoana inchisa sau care nu stie sa socializeze. Gamingul este gaming indiferent de locatie si toti l-am practicat cel putin o data in viata, poate chiar fara sa stim. Imagini din culise si continuarea aici.

De citit!

Prinsi sub influenta alcoolului la volan

La data de 29.10.2013, în jurul orei 10.00, poliţiştii l-au depistat pe I. Costel, de 44 de ani, din comuna Sascut, care conducea un autoturism pe DN 2, în localitatea Nicolae Bălcescu, în timp ce se afla sub influenţa...

Voteaza Miss&Mister Popularitate Economic 2013

Dupa cum stiti in fiecare an se organizeaza Balul Bobocilor la Colegiul Economic "Ion Ghica". Ca in fiecare an pe langa premiile de Miss si Mister se acorda si titlul de Miss si Mister Popularitate. Anul acesta Balul Bobocilor...

Interviu cu Victor Ponta. Despre jocurile sportive

Victor Ponta a fost prezent astazi la pista de karting SpeedPark unde l-a sustinut pe fiul sau, Andrei Ponta, in cursa pentru castigarea cupei la Campionatul National de Karting categoria Mini.