Gazpacho de pepene galben cu bacon crocant

000AgazpachoGazpacho este la origine o supă rece de legume, provenită din sudul Spaniei (Andaluzia). Termenul s-a extins şi la alte supe reci preparate în mod similar, iar de la reţeta originală (bazată pe roşii, castraveţi, ceapă, usturoi, pâine uscată, ulei, oţet, sare şi piper) s-a ajuns la nenumărate varietăţi, cum ar fi gazpacho de sfeclă roşie sau prezentul gazpacho de pepene galben. Reţeta de faţă nu-mi aparţine, modul de preparare găsindu-l aici şi adaptându-l uşor.

Ce vă trebuie?

Cantităţile ingredientelor sunt mai puţin importante, ştiut fiind faptul că nici un gazpacho nu este identic cu altul :) . Ca idee, ce am folosit eu aici vă ajunge pentru circa două porţii. Continuare…

Unele conținuturi sau funcționalități nu sunt disponibile din cauza preferințelor dvs. de cookie!

Acest lucru se întâmplă deoarece funcționalitatea / conținutul marcat ca “% SERVICE_NAME%” utilizează modulele cookie pe care le-ați ales să le păstrați dezactivat. Pentru a vizualiza acest conținut sau pentru a utiliza această funcție, vă rugăm să activați modulele cookie: faceți clic aici pentru a deschide preferințele cookie.

Articolul precedentCurry de vinete cu piept de pui
Articolul următorConcertul