.

Două suplimente alimentare pentru...

Suplimentele alimentare au câștigat popularitate în rândul persoanelor preocupate de sănătate și de...

eReader sau tabletă?

Chiar dacă cititul nu mai este cea mai plăcută zăbavă din viața omului,...

Artă culinara și bucătărie...

Bucătăria este adesea privită ca o formă de artă culinară, un loc în...

Te dor călcâiele dimineața?...

Cei care cred că fasceita plantară este doar un cuvânt greu de pronunțat,...
AcasăCulinarGazpacho de pepene...

Gazpacho de pepene galben cu bacon crocant

000AgazpachoGazpacho este la origine o supă rece de legume, provenită din sudul Spaniei (Andaluzia). Termenul s-a extins şi la alte supe reci preparate în mod similar, iar de la reţeta originală (bazată pe roşii, castraveţi, ceapă, usturoi, pâine uscată, ulei, oţet, sare şi piper) s-a ajuns la nenumărate varietăţi, cum ar fi gazpacho de sfeclă roşie sau prezentul gazpacho de pepene galben. Reţeta de faţă nu-mi aparţine, modul de preparare găsindu-l aici şi adaptându-l uşor.

Ce vă trebuie?

Cantităţile ingredientelor sunt mai puţin importante, ştiut fiind faptul că nici un gazpacho nu este identic cu altul :) . Ca idee, ce am folosit eu aici vă ajunge pentru circa două porţii. Continuare…