duminică 19 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăCoolturaGiovana și Sese,...

Giovana și Sese, câştigătorii celui de-al cincilea sezon Mireasa

Sentimentele de iubire puternică, emoțiile uriașe și incertitudinile sunt trăirile care au dominat în finala emisiunii Mireasa. Alina și Valentin, Sabrina și Perneș, Giovana și Sese și-au construit poveștile de dragoste până în ultima clipă a sezonului din acest an. Potrivit tradiției, telespectatorii au decis cine merită premiul cel mare în valoare de 40.000 de Euro. La scurt timp după ce a primit rezultatele voturilor, Simona Gherghe a anunțat că Giovana și Sese sunt câștigătorii celui de-al cincilea sezon al reality-show-ului matrimonial de la Antena 1. Gala finală Mireasa s-a impus ca lider detaşat de audientă, la nivelul tuturor categoriilor de public.

Telespectatorii au urmărit în număr foarte mare finala emisiunii Mireasa 2022, difuzată ieri la Antena 1. Așadar, conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial, 18-54 Urban, Antena 1 a fost ieri, în intervalul de difuzare al emisiunii 13:54 – 17:00, lider de audienţă, cu 1.9 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 20.2%, urmată de Pro TV, cu 1.1 puncte de rating și 11.9% cota de piață. La nivelul întregului public urban, diferenţa a fost însă mai mare, emisiunea de la Antena 1 impunându-se ca lider de audienţă, cu 3.2 puncte de rating şi 18.5% cota de piată, în vreme ce Pro TV înregistra atunci 1.8 puncte de rating şi 10.1% cota de piaţă. De asemenea, la nivelul publicului din toată țara, Antena 1, cu finala Mireasa, a fost cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 4.4 puncte de rating și 22.2% cota de piață, urmată de Pro Tv cu 2.3 puncte de rating şi 11.7% cota de piaţă. Întreg sezonul 5 Mireasa – Drumul Iubirii s-a impus ca lider de audienţă, cu un procent de leadership de 67% la nivelul publicului comercial, 18-54 Urban, în vreme ce la nivel naţional, gala finală Mireasa a atins aproape 1.6 milioane de telespectatori unici.

 

Cuplul format din Giovana Denisa Ciorbă și Cătălin Alexandru Seserman au primit cele mai multe voturi din partea publicului Mireasa, respectiv: 44.91%. Înainte să fie oficiată ceremonia cununiei lor civile, și-au făcut jurăminte extrem de emoționante în versuri. „În această zi curată, vreau să știi că tu mi-ești tot! Lângă tine am învățat să iubesc cu adevărat. Suflet bun și minunat, acum am tot ce îmi doresc! Iar pentru asta, îți mulțumesc. M-am îndrăgostit orbește, iar iubirea noastră crește. Ziua asta-i luminată, mă simt binecuvântată. Visele ni se împlinesc: eu îți voi deveni soție. Vreau să știi că te iubesc! Și mai vreau să știi ceva: pentru o viață sunt a ta! “, i-a promis Giovana lui Sese care s-a grăbit să o sărute. „(…). Acum, că suntem aici, visul mi s-a împlinit: să fii tu familia mea și eu o să te iubesc toată viața. Voi fi sprijinul tău mereu, și la bine, dar și la greu. (…).“, i-a declarat Sese.

 

În același cadru de poveste, pe marginea piscinei, Alina Hajdeu și Aurel Valentin Lupăștean și-au spus și ei jurăminte memorabile. Te iubesc pentru că văd în tine tot: casă, familie, copii. Te iubesc pentru că ești tu și îmi dai voie să fiu eu lângă tine. (…)“, i-a mărturisit Alina bărbatului iubit. „În mintea mea, totul a început așa: cerându-i Lui Dumnezeu o femeie cu care mă pot certa, iar El mi te-a dăruit. (…), dar nu am crezut că o să te iubesc atât de mult. Atât de mult, încât să îmi doresc să fii mama copiilor noștri, să ajung să văd în tine o femeie puternică, o femeie perfectă, o femeie iubitoare. Dar, bineînțeles, o femeie geloasă (…)“, i-a promis Valentin miresei sale.

 

Alina și Valentin au primit 33.52% dintre voturile publicului Mireasa. Cu 21.54%, Sabrina Larisa Imbrea și Andrei Vasile Perneș s-au clasat pe locul III în finala reality-show-ul matrimonial de la Antena 1. Cu câteva ore înainte de ultima ediție din sezonul cinci, iubita lui Perneș anunțase că există șanse să nu se cunune în cadrul concursului. Ulterior, Sabrina a decis să spună marele <<Da!>> din viața sa. „Îți mulțumesc pentru toate clipele frumoase oferite, pentru tot ce am trait lângă tine. Tu, cea frumoasă, inteligentă, dulce și specială! (…). Te iubesc și, orice s-ar întâmpla în această lume, împreună trecem peste toate de mână. Te iubesc enorm“, i-a spus Perneș Sabrinei, care nu și-a putut stăpâni lacrimile de fericire. „(…) Îmi doresc ca sentimentele noastre să rămână vii o veșnicie… și încă o zi! (…)“, i-a promis Sabrina bărbatului iubit, pe care l-a cunoscut în casa Mireasa.

De citit!

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...

Cum să alegi între “Creditul până la salariu” și “Creditul instant pe card”: Ghidul complet

În lumea financiară din ziua de azi, opțiunile de împrumut sunt variate și adaptate la nevoile individuale ale fiecăruia. Două dintre cele mai populare forme de credit sunt "Creditul până la salariu" și "Creditul instant pe card". Fiecare dintre...

Stagiu de pregătire de autoapărare pentru jandarmii celor două unități din Bacău

Timp de o săptămână, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău și ai Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au participat la un stagiu de autoapărare cu instructori ai Centrului de Autoapărare din cadrul Clubului Sportiv Dinamo București.Activitățile s-au...