duminică 29 septembrie 2024

.

Despre superstitii: Florile II

Florile au constituit pentru oameni simboluri ale prieteniei sau dragostei, ale despărțirii sau...

Cum să vă îmbrăcați...

Cel mai important lucru de reținut este că stratificarea este cel mai eficient...

Câteva idei pentru a...

Cu toții visăm la o piele impecabilă, strălucitoare, dar cu produsele noi care...

Cum ne pregătim o...

Pentru orice eventualitate și pentru a fi pregătit în caz de nevoie, mi-am...
AcasăCulinarGnocchi la cuptor

Gnocchi la cuptor

Există o mulțime de modalități de a pregăti gnocchi, aceste găluște italienești confecționate cel mai adesea din făină albă de grâu (uneori din griș) și cartofi fierți. Vi le puteți prepara singuri; nu-i greu, după cum puteți vedea aici. Dacă sunteți mai comozi, așa ca mine, îi puteți lua “de-a gata” direct din raft de la supermarket.

_312

Am mai gătit cu gnocchi din comerț, fie cu piept de pui și sos roșu, fie cu sos gorgonzola. De data asta am încercat varianta fără sos, cu finisare la cuptor.

_208

Articolul integral, AICI.

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....