vineri 21 iunie 2024

.

Cum să-ți alegi o...

Când mergeți la un magazin pentru a cumpăra o bicicletă, s-ar putea să...

Cum a apărut bideul

Un bideu este un vas sau recipient conceput pentru a fi așezat în...

Ce daune morale si...

Familia victimeiInstanţa judecătorească va putea, de asemenea, să acorde despăgubiri ascendenţilor, descendenţilor, fraţilor,...

Top 10 mituri de...

Acest articol se ocupă de topul celor mai importante 10 mituri despre nutriția...
AcasăActualitateGruparea de Jandarmi...

Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău asigură măsurile de ordine la festivalul Young Island 2022    

Începând de mâine, 22 iulie, se va da startul celei de-a doua ediții a festivalului Young Island, care se va desfășura în perioada 22-24 iulie a.c., pe Insula de Agrement din municipiul Bacău și la care se așteaptă prezența unui public numeros.

            Vom constitui echipe mobile de intervenție, 24 de ore din 24, pregătite să intervină în situația producerii unor evenimente.

            Pentru preîntâmpinarea aglomerărilor și săvârșirii faptelor antisociale, vom acorda o atenție deosebită căilor de acces în festival.

            Reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne vă invită să vă informați despre regulile stabilite de organizator la punctele organizate în acest scop si la echipele de dialog ale Jandarmeriei, prezente în zonă.

            Apelați cu încredere la sprijinul nostru de fiecare dată când ceva vi se pare suspect sau sunteți martorii producerii unor fapte de natură antisocială.

            Noi suntem pregătiți să vă asigurăm climatul de ordine și siguranță publică în care să petreceți momente de neuitat, fără evenimente neplăcute.

            Recomandăm tuturor celor care vor participa la festival să evite implicarea în activități sau acțiuni de natură să tulbure buna desfășurare a evenimentelor, să nu aibă asupra lor bagaje voluminoase și să respecte, în orice situație, recomandările forțelor de ordine și ale organizatorilor.

            Este important să menționăm că vom acționa pentru prevenirea oricăror abateri de la normele legale, iar orice derapaj constatat va fi sancționat conform legii.

În final, apelul nostru este unul singur: dați dovadă de un comportament civilizat și faceți alegeri responsabile!

De citit!

Percheziții într-un caz de evaziune fiscală

În cadrul acțiunii JUPITER, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Inspectoratul General al Poliției Române, la data de 30 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bacău au pus în...

Traficantă de droguri, reținută

La data de 30 mai 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul teritorial Bacău, au documentat activitatea infracțională a unei femei, bănuită...

Prolapsul organelor pelvine: Prevenție și tratament cu ajutorul exercițiilor Kegel

Prolapsul organelor pelvine este o afecțiune care afectează multe femei, în special pe cele care au avut una sau mai multe nașteri vaginale. Această problemă apare atunci când mușchii și țesuturile care susțin organele pelvine, cum ar fi uterul,...