sâmbătă, decembrie 2, 2023

Ce știm despre lansete. Și nu e o poveste pescărească!

O lansetă de pescuit este o tijă...

Marker, liner, koki… Ce sunt și la ce folosesc

Marker pen, fine liner, marking pen, felt-tip...

Ce trebuie să știm înainte de a alege un broker de asigurări

Un broker de asigurări este o persoană...

Habitat for Humanity România începe construcția a 36 de case în 5 zile la Bacău

Fapt diversHabitat for Humanity România începe construcția a 36 de case în 5 zile la Bacău
- Advertisement -

Habitat for Humanity România a deschis astăzi șantierul din Bacău și a început construcția a 36 de case, care vor fi ridicate într-un timp record de 5 zile, în cadrul BIG BUILD 2017, cel mai mare eveniment de construcție accelerată și voluntariat organizat vreodată în Europa.

În fiecare zi se vor afla pe șantier 450 de voluntari internaționali și români care vor munci la ridicarea locuințelor. De-a lungul celor 5 zile ale evenimentului, peste 700 de voluntari diferiți vor lucra la cele 36 de case.Ei sunt veniți din toată țara, dar și din Irlanda de Nord, SUA, Marea Britanie, Germania și Slovacia. Lor li s-au alăturat și personalități din lumea sportului – campioana olimpică la maraton Constantina Diță va voluntaria pe șantier în toate cele 5 zile ale evenimentului.

Locuințele sunt construite în cartierul Izvoare din Bacău, urmând a fi locuite de 36 de familii cu venituri reduse. Casele, organizate în sistem duplex, triplex și cvadruplex, au între două și trei camere și suprafețe între 35 metri pătrați și 55 metri pătrați…….CONTINUARE

 

Alte titluri