Horia Brenciu se pregăteşte de turneul naţional “Fac ce-mi spune inima”. In Bacau va concerta pe Bacău, 6 martie la ora 20.00

După ce a anunţat faptul că pe 27 şi 28 martie va face “ce-i spune inima” la Sala Palatului, Horia Brenciu vine cu încă o veste incitantă. Pentru al doilea an consecutiv, artistul porneşte împreună cu orchestra lui, într-un amplu turneu naţional.

În cadrul turneului, care se vadesfăşura în perioada 4 martie – 23 aprilie, artiştii vor concerta în 15 oraşe, 14 din ţară şi unul la Chişinău, în Republica Moldova. Fiecare oraş va avea parte de un spectacol inedit, potrivit fiecărui public, dar toate vor avea, printre multe alte surprize, un numitor comun: lansarea noului album “40”.

Şi pentru că mulţi s-au întrebat dacă va fi acelaşi spectacol ca anul trecut, Horia a dat şi explicaţiile de rigoare: “Ei bine, dragii mei, doar titlul spectacolului, “Fac ce-mi spune inima”, se păstrează, în rest, invitaţii, vestimentaţia, efectele, dar în special piesele din cadrul fiecărui show, se schimbă în proporţie de 95%. Turneu am vrut, turneu mi-am căpătat! Ce-ar fi spectacolul fără puţină emoţie, nu-i aşa? Sincer, abia aştept să vă văd!”, a declarat artistul pe pagina lui de Facebook.

Aşadar, primăvara lui 2013 începe, din punct de vedere muzical, cu Horia Brenciu şi HB Orchestra. Un show diferit, bazat pe idei muzicale noi, ce va oferi bucurie, dar care va cere în schimb din partea publicului mult dans, cântec şi…aplauze.

Nu rata noul show Horia Brenciu în oraşul tău! Miercuri, 6 martie, ora 20.00, Teatrul de Vară din Bacău! Biletele se găsesc la casa de bilete a Teatrului de Vară, la Casa de Cultură a Sindicatelor, la Agenţia Teatrului Bacovia, în oficiile Poştei Române semnalizate Bilete.ro şi online pe vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro, myticket.ro. În funcţie de categorie, biletele se pot achiziţiona la preţurile de 100, 80 si 60 de lei.

Program turneu Horia Brenciu “Fac ce-mi spune inima”
Piteşti – 4 martie – Casa de Cultură a Sindicatelor
Ploieşti – 5 martie – Casa de Cultură a Sindicatelor
Bacău – 6 martie – Teatrul de Vară
Constanţa – 11 martie – Casa de Cultură a Sindicatelor
Galaţi – 12 martie – Sala Sporturilor
Deva – 3 aprilie – Centrul Cultural “Drăgan Muntean”
Craiova – 4 aprilie – Casa de Cultură a Studenţilor
Suceava – 8 aprilie – Casa de Cultură a Sindicatelor
Piatra Neamţ – 9 aprilie – Casa de Cultură a Sindicatelor
Braşov – 10 aprilie – Sala Sporturilor
Cluj – 15 aprilie – Casa de Cultură a Studenţilor
Oradea – 16 aprilie – Casa de Cultură a Sindicatelor
Timişoara – 17 aprilie – Filarmonica “Banatul”
Iaşi – 21 aprilie – Casa de Cultură a Sindicatelor
Chişinău – 23 aprilie – Palatul Naţional