18.9 C
Bacau

HOȚ PRINS DE POLIȚIȘTII LOCALI

De stiut!

Miercuri, 02.10.2019, în jurul orelor 09.10, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică și Evidența Persoanei în timp ce desfășurau activități de patrulare în zona Bisericii Precista din municipiul Bacău au observat două persoane de sex masculin care încercau să imobilizeze o altă persoană pe motiv că a sustras bunuri dintr-un hipermarket.

Polițiștii locali au intervenit, l-au imobilizat pe numitul S. M. în vârstă de 39 ani domiciliat în comuna Filipești, județul Bacău și l-au condus la sediul Poliției Locale a Municipiului Bacău în vederea cercetării celor întâmplate și aplicarea măsurilor legale.

În urma controlului corporal efectuat, asupra acestuia au fost găsite două sticle cu băuturi alcoolice sustrase dintr-un hipermarket. A fost întocmită documentația privind constatarea infracțiunii flagrante de furt potrivit art. 228 din Codul Penal, persoana în cauză fiind predată polițiștilor din cadrul I.P.J. Bacău, Biroul de Investigații Criminale, pentru definitivarea cercetărilor.

Totodată, marfa sustrasă a fost predată reprezentanților hipermarket-ului prejudiciat.

- Advertisement -

Ultimele stiri