22.3 C
Bacau

Hot prins in jumatate de ora

De stiut!

Polițiștii au depistat, în mai puțin de 30 de minute de la sesizare, un bărbat de 29 de ani, care a pătruns prin efracție într-un bar și a sustras bunuri. Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat pentru furt calificat.

Polițiștii din comuna Tamași au fost sesizați la data de 23.06.2013, în jurul orei 03:30, despre faptul ca persoane necunoscute au pătruns într-un bar din comună și a sustras bunuri.

Echipa operativă s-a deplaat în cel mai scurt timp la fața locului și din primele verificări s-a stabilit că suspectul a părăsit localitatea la volanul unui autoturism. Vehiculul în cauză a fost depistat în trafic în comuna Nicolae Bălcescu iar la volan polițiștii l-au identificat pe C. Mihai, de 29 de ani, din Bacău.

În interiorul autoturismului polițiștii au identificat pachete de țigări și băuturi alcoolice despre care s-a stabilit că au fost sustrase din barul din comuna Tamași.

Din cercetări a rezultat că pe timpul nopții, bărbatul de 29 de ani a pătruns în curtea barului și ulterior prin efracție în incinta societății și a sustras țigări și băuturi alcoolice, producând un prejudiciul de aproximativ 700 de lei.

Față de C. Mihai s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

- Advertisement -

Ultimele stiri