miercuri 28 februarie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateHot prins in...

Hot prins in jumatate de ora

Polițiștii au depistat, în mai puțin de 30 de minute de la sesizare, un bărbat de 29 de ani, care a pătruns prin efracție într-un bar și a sustras bunuri. Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat pentru furt calificat.

Polițiștii din comuna Tamași au fost sesizați la data de 23.06.2013, în jurul orei 03:30, despre faptul ca persoane necunoscute au pătruns într-un bar din comună și a sustras bunuri.

Echipa operativă s-a deplaat în cel mai scurt timp la fața locului și din primele verificări s-a stabilit că suspectul a părăsit localitatea la volanul unui autoturism. Vehiculul în cauză a fost depistat în trafic în comuna Nicolae Bălcescu iar la volan polițiștii l-au identificat pe C. Mihai, de 29 de ani, din Bacău.

În interiorul autoturismului polițiștii au identificat pachete de țigări și băuturi alcoolice despre care s-a stabilit că au fost sustrase din barul din comuna Tamași.

Din cercetări a rezultat că pe timpul nopții, bărbatul de 29 de ani a pătruns în curtea barului și ulterior prin efracție în incinta societății și a sustras țigări și băuturi alcoolice, producând un prejudiciul de aproximativ 700 de lei.

Față de C. Mihai s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

De citit!

Furt calificat: Bărbat de 30 de ani, identificat și reținut de polițiștii din Bacău pentru sustragerea unei geante cu documente și bani

La data de 18 februarie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au desfășurat o acțiune rapidă și eficientă, reușind să identifice și să rețină un bărbat în vârstă de 30 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat....

Infracțiuni la regimul circulației rutiere constatate de polițiști

La data de 16 februarie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 37 de ani, din județul Neamț, în timp ce conducea un autoturism cu numere de înmatriculare provizorii pe DN2-E85, în localitatea Filipești. Din verificările efectuate în...

Reținut de polițiști pentru conducere ilegală: Bărbat din Dărmănești, prins la volan cu permisul suspendat

La data de 16 februarie a.c., polițiștii din Moinești au efectuat o operațiune de rutină pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu, care a condus la reținerea unui bărbat în vârstă de 39 de ani, originar din orașul Dărmănești. Conform...