miercuri 17 aprilie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...

Hoti si talhari prinsi in plina activitate

Un batran de 60 de ani a prins un hot care jefuia un magazin – Un tanar de 18 ani a jefuit de bani si bijuterii o batrana de 81 de ani – un batran de 66 de ani a prins o tanara care ii fura din beci

Cercetat pentru furt calificat după ce a sustras bunuri dintr-un magazin

La data de 17.12.2012, în jurul orei 06.15, Secția 2 Poliție Bacău a fost sesizată de către Ghiorghe S., de 60 de ani, din comuna Izvorul Berheciului, despre faptul că a surprins o persoană care a pătruns într-un magazin de pe strada Spiru Haret, de unde au sustras mai multe bunuri .

La faţa locului s-a deplasat o patrulă de siguranță publică, care în urma cercetărilor efectuate a stabilit că persoana în cauză se numește Vasilică B., de 21 de ani, din comuna Berești- Bistrița.

Bunurile sustrase, în valoare de 1500 lei au fost recuperate și predate părții vătămate.

Față de tânărul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru o perioada de 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Acestat a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă, iar instanța a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru 25 de zile.

Vasilică B. a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Bacău.

Reținut și cercetat pentru tâlhărie

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului au fost sesizați de către Dan M., de 59 de ani, din Moinești despre faptul că o persoană a pătruns în locuința mamei sale, Ileana M., de 81 de ani și i-a sustras bunuri și o sumă de bani.

La fața locului s-a deplasat echipă operativă, care în urma investigațiilor efectuate a stabilit că o persoană de sex masculin a pătruns prin efracție în locuința părții vătămate și folosindu-se de amenințări i-a sustras o sumă de bani și bijuterii, cauzând un prejudiciu de 3800 lei.

În urma investigațiilor efectuate polițiștii au identificat suspectul în persoana lui Bogdan F., de 18 ani, din comuna Măgirești.

Față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moineşti cu propunerea de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

Cu ocazia cercetărilor au fost recuperate bijuteriile, precum şi o parte din suma sustrasă, care au fost restituite părţii vătămate.

Surprinsă în timp ce încerca să sustragă bunuri dintr-un beci

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cleja au fost sesizați la fata de 17.12.2012, în jurul orei 21.10, de către Gheorghe G., de 66 de ani, din comună, despre faptul că a surprins o persoană de sex feminin în beciul locuintei sale, în timp ce încerca să sustragă bunuri.

La fața locului s-a deplasat o patrulă de poliție care a identificat persoana în cauză stabilind că se numește Irina T., de 26 de ani, din aceeași localitate, care a pătruns în beciul părții vătămate cu scopul de a sustrage bunuri.

În cauză s-a ăntocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat.

De citit!

Infracțiuni rutiere constatate de polițiști în trafic

La data de 27 martie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au depistat în flagrant delict, un bărbat de 38 de ani, din orașul Dărmănești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aleea Parcului din municipiu, aflându-se sub...

Reținut de polițiști după ce a provocat un accident rutier

La data de 26 martie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii Serviciului Rutier Bacău au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 2F, în localitatea Traian a avut loc un eveniment rutier.               Din primele cercetări a reieșit faptul...

Urmărit internațional pentru viol, depistat de polițiștii de investigații criminale

La data de 27 martie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale Bacău au depistat în municpiul Bacău, un bărbat de 41 de ani, din comuna Asău, urmărit la nivel internațional.               Pe numele bărbatului, autoritățile judiciare din Germania au emis un...