duminică 23 iunie 2024

.

Ruptura musculară și Terapia...

În lumea sportului și a activităților fizice intense, leziunile musculare, în special ruptura...

Tot ceea ce trebuie...

Aparatele dentare sunt dispozitive folosite în ortodonție care aliniază și îndreptă dinții și...

Ce trebuie să fac...

Potrivit Codului Muncii, contractul individual de muncă poate fi suspendat, prin acordul părţilor,...

Două suplimente alimentare pentru...

Suplimentele alimentare au câștigat popularitate în rândul persoanelor preocupate de sănătate și de...

Hotul a avut ghinion: caruta in care transporta prada i-a rupt piciorul

Un tânăr de 22 de ani a sustras bunuri dintr-un imobil, le-a încărcat într-o căruță dar pe drum s-a dezechilibrat și atelajul a trecut cu roțile peste piciorul lui. Echipajul de poliție care il căuta pentru furt din locuință l-a transportat la Spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii au fost sesizați la data de 16 martie a.c., în jurul orei 21.00, despre faptul că persoane necunoscute sustrag bunuri dintr-o casă nelocuită din comuna Podu Turcului.
La fața locului polițiști au stabilit că aspectele seizate se confirmă, din imobil fiind sustrase mai multe coli de azbociment, o fereastră şi piese de mobilier.

Din investigaţiile efectuate s-a stabilit că făptuitorul a încărcat bunurile sustrase într-o căruţă tractată de un cal şi a plecat pe un drum agricol ce duce înspre satul Neguleşti, com. Dealu Morii. S-a procedat la urmărirea vehiculului, iar după aproximativ 1 Km, pe câmp, polițiștii au observat tânăr care stătea în poziţia şezut pe marginea drumului iar în apropierea acestuia se aflau părți componente ale unui pat și o masă de bucătărie.

Polițiștii au stabilit că tînărul, O. Adrian, de 22 de ani, a sustras bunurile din imobilul nelocuit și le-a încărcat într-o căruță trasă de un cal, pentru a le transporta la locuința mamei sale. În timpul deplasării pe terenul agricol, calul s-a speriat, moment în care tînărul s-a dezechilibrat, a căzut se sol iar roţile căruţei au trecut peste piciorul drept, care s-a fracturat.

O Adrian a fost transportat de către polițiști la Spitalul Podu Turcului, pentru îngrijiri medicale.

În urma verificărilor polițiștii au stabilit că imobilul din care au fost sustrase bunurile aparține unei persoane cu domiciliul în municipiul București.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

De citit!

Reținere efectuată de polițiști, într-un dosar penal de infracțiuni contra persoanei

Polițiștii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Podu Turcului s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate și au documentat activitatea infracțională a doi bărbați, din comuna Motoșeni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă...

Polițist băcăuan, ghid pentru o expediție în Africa

În perioada 25-30 mai a.c, un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău s-a alăturat unei echipe de 23 de români care au participat la o expediție montană ce a avut ca obiectiv atingerea vârfului Uhuru Peak, de...

Percheziții într-un caz de evaziune fiscală

În cadrul acțiunii JUPITER, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Inspectoratul General al Poliției Române, la data de 30 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bacău au pus în...