sâmbătă 14 septembrie 2024

.

Contestatia la executare

In principiu, contestatia la executare poate fi exercitata indiferent de titlul executoriu...

Ce trebuie să faceți...

Parfumurile au patru niveluri diferite de concentrare, de la cel mai scăzut la...

Ce trebuie să știm...

Tractorul cu două roți este un termen generic folosit în SUA și în...

Sfaturi de la Europol...

Europol este agenția Uniunii Europene pentru cooperare în materie de aplicare a legii....
AcasăCulinarHribi cu sos...

Hribi cu sos de smântână

O tocană (că nu-i pot zice altfel, poate doar “mâncărică”) ușor și relativ rapid de încropit, cu un aer firav exotic (datorat sosului de soia). Se poate servi ca fel de sine stătător, însoțită de o bucată de mămăligă neaoșă (nu polenta de aia instant, de se face în trei minute) sau în calitate de garnitură care să acompanieze un mușchiuleț de porc fiert/copt/rumenit în cuptor preț de vreo două ceasuri bune. Totul stropit din belșug cu niscaiva Fetească Neagră. Nu chiar seacă, doar demi.

113

Cum se face? Vedeți AICI.

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....