marți 14 ianuarie 2025

.

Ghid practic pentru pregătirea...

Primăvara aduce o explozie de energie în grădina noastră, iar pregătirea atentă a...

Incaltaminte traditionala

anul 2010, a fost descoperită în Peștera Areni-1, din provincia Vayotz...

Modă nu înseamnă să...

Moda este despre bani. Da, o să vă spună creatorii tot felul de...

Cate carduri porți în...

Fiecare card reprezintă o "urmă" electronică pe care o lași în sistem.  Deschide portofelul...
AcasăCulinarHribi cu sos...

Hribi cu sos de smântână

O tocană (că nu-i pot zice altfel, poate doar “mâncărică”) ușor și relativ rapid de încropit, cu un aer firav exotic (datorat sosului de soia). Se poate servi ca fel de sine stătător, însoțită de o bucată de mămăligă neaoșă (nu polenta de aia instant, de se face în trei minute) sau în calitate de garnitură care să acompanieze un mușchiuleț de porc fiert/copt/rumenit în cuptor preț de vreo două ceasuri bune. Totul stropit din belșug cu niscaiva Fetească Neagră. Nu chiar seacă, doar demi.

113

Cum se face? Vedeți AICI.

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....