joi 3 octombrie 2024

.

Pregătirile pentru Școală: Ghidul...

Chiar dacă școala abia s-a sfârșit și începe vacanța nu e greșit să...

Protejându-ne împotriva gripei de...

Gripa de tip A reprezintă o preocupare constantă pentru sănătatea publică, având capacitatea...

Navigând prin finanțe: Creditul...

 În lumea financiară din ce în ce mai dinamică de astăzi, accesul la...

Top 10 mituri de...

Acest articol se ocupă de topul celor mai importante 10 mituri despre nutriția...
AcasăCulinarHribi în sos...

Hribi în sos de vin

În mai puțin de 20 de minute, să zicem 17 – 18, puteți pune la punct o garnitură care merge foarte bine cu pui, porc sau pește la grătar. Preparatul poate fi considerat și drept fel independent, de post sau vegetarian, care poate fi servit de preferință cu mămăligă, dar in extremis merge și cu pâine proaspătă. Ingrediente puține, manoperă redusă, puține ustensile de spălat la sfârșitul procesului tehnologic.

201

Aici, alături de un file de crap făcut la cuptor în crustă de pesmet și făină de migdale. Cu sos de iaurt cu usturoi și cu un pahar de rosé demisec de la Budureasca.

110

Articolul integral, rețeta ilustrată și explicată pas cu pas, doar AICI.

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....