duminică 23 iunie 2024

.

Cum alegem o baterie...

Alegerea unei baterii de bucătărie este dificilă. Diversitatea de stiluri, materiale și finisaje...

Cum a apărut ideea...

Un salariu minim este cea mai mică remunerație pe care angajatorii o pot...

Ce daune morale si...

Familia victimeiInstanţa judecătorească va putea, de asemenea, să acorde despăgubiri ascendenţilor, descendenţilor, fraţilor,...

Ce trebuie să știi...

Din cauza pandemiei, a restricțiilor, a întregii nebuneli de anul trecut, m-am apucat...
AcasăActualitateInfractionalI-a furat telefonul...

I-a furat telefonul si banii,dar a fostprins de jandarmi

Un echipaj de jandarmerie a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că, în timp ce se afla în zona DN 11,un barbat a deposedat-o de telefonul mobil personal şi de suma de 200 de lei, prin violenţă (lovituri in zona feţei).

Jandarmii au procedat la cercetarea zonei și la scurt timp au depistat un bărbat, care corespundea descrierii făcute de către victimă.
Cu ocazia controlului corporal și al bagajelor efectuat de către jandarmi, asupra persoanei în cauză a fost găsit telefonul mobil sustras.
În cauză jandarmii au întocmit pe numele persoanei actele de constatare sub aspectul comiterii unei fapte susceptibile infracțiunii de tâlhărie (art. 233 – C.P. )

Dosarele cu actele de constatare şi persoana în cauză au fost înaintate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor şi aplicării măsurilor legale.

Dacă va fi găsit vinovat bărbatul riscă o pedeapsă cu închisoarea între 2 și 7 ani :
Art. 233 Cod Penal : Tâlhăria
Furtul săvârşit prin întrebuinţarea de violenţe sau ameninţări ori prin punerea victimei în stare de inconştienţă sau neputinţa de a se apăra, precum şi furtul urmat de întrebuinţarea unor astfel de mijloace pentru păstrarea bunului furat sau pentru înlăturarea urmelor infracţiunii ori pentru ca făptuitorul să-şi asigure scăparea se pedepsesc cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.

De citit!

Percheziții într-un caz de evaziune fiscală

În cadrul acțiunii JUPITER, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Inspectoratul General al Poliției Române, la data de 30 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bacău au pus în...

Traficantă de droguri, reținută

La data de 30 mai 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul teritorial Bacău, au documentat activitatea infracțională a unei femei, bănuită...

Prolapsul organelor pelvine: Prevenție și tratament cu ajutorul exercițiilor Kegel

Prolapsul organelor pelvine este o afecțiune care afectează multe femei, în special pe cele care au avut una sau mai multe nașteri vaginale. Această problemă apare atunci când mușchii și țesuturile care susțin organele pelvine, cum ar fi uterul,...