miercuri 24 aprilie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateInfractionalIazul lui Sechelariu,...

Iazul lui Sechelariu, pradat de propriul paznic

Iazul familiei Sechelariu, aflat in curtea resedintei de langa Podul Serbanesti, a fost pradat azi-noapte chiar de paznicul care trebuia sa-l protejeze de hoti.

Secția 2 Poliție Bacău a fost sesizată prin 112, la data de 29.04.2012, în jurul orei 02.30, de către administratorul unei proprietăți din municipiul Bacău despre faptul că persoane necunoscute au sustras pește din iazul special amenajat.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și din primele verificări au stabilit că în perimetrul respectiv s-a pătruns pe o poartă ce a fost găsită în poziţia deschisă fără a prezenta urme de forţare. În interiorul proprietății polițiștii au identificat patru saci cu peste, un rucsac, un crâsnic demontabil, o pătură și un prosop.

Din verificări a rezultat că pătura și prosopul au fost luate din ghereta paznicului proprietății, un bărbat de 42 de ani din Bacău, care a comis fapta și care a fugit de la fața locului. Acesta a fost prins în scurt timp, polițiștii stabilind că la săvârșirea faptei a participat și un alt bărbat din Bacău, care a fost identificat, urmând a fi depistat în vederea luării măsurilor legale.

Cele aproximativ 200 de kg de pește, în valoare de aproximativ 15000 lei au fost recuperate şi restituite părții vătămate.

In cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat.

De citit!

Stagiu de pregătire de autoapărare pentru jandarmii celor două unități din Bacău

Timp de o săptămână, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău și ai Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au participat la un stagiu de autoapărare cu instructori ai Centrului de Autoapărare din cadrul Clubului Sportiv Dinamo București.Activitățile s-au...

Reținut de polițiști după ce a condus din nou un autoturism fără permis

La data de 26 martie a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Răcăciuni au depistat în localitatea Parava un autoturism, iar la efectuarea semnalelor regulamentare de oprire acesta a accelerat continuându-și deplasarea.               Polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului în trafic, dar...

Demersuri importante pentru înființarea unei subunități de pompieri în comuna Hemeiuș

Într-un pas crucial spre asigurarea siguranței comunității locale, astăzi, 29 martie, a avut loc un moment semnificativ în demersul de construire a unei noi subunități de pompieri în comuna Hemeiuș.Prin predarea-primirea unui teren din domeniul public al statului, administrat...