joi, noiembrie 30, 2023

Ce nu trebuie să faceți atunci când alegeți tapetul

Tapetul poate transforma total o cameră. Are...

Câteva sfaturi utile pentru orice angajat

Sunt o grămadă de site-uri unde poți...

Identificat de poliţişti după ce a provocat accident şi a părăsit locul faptei

Fapt diversInfractionalIdentificat de poliţişti după ce a provocat accident şi a părăsit locul faptei
- Advertisement -

Poliţiştii rutieri au depistat şi identificat un tânăr de 22 de ani, care ar fi provocat accident şi ar fi părăsit locul faptei.

La data de 19 decembrie a.c., poliţiştii rutieri din Bacău au fost sesizaţi cu privire la faptul că ar fi avut loc un accident de circulaţie pe raza comunei Corbasca, iar conducătorul auto implicat ar fi părăsit locul accidentului.
Din verificările efectuate de poliţişti a rezultat faptul că, un tânăr de 22 de ani, din comuna Corbasca, în timp ce conducea un tractor neînmatriculat pe DJ 252C, ar fi pierdut controlul volanului, ar fi părăsit partea carosabilă şi s-ar fi răsturnat în şant. Imediat după accident, conducătorul tractorului ar fi părăsit locul faptei. În urma impactului a rezultat rănirea unui pasager, un tânăr de 28 de ani, din localitate.
Poliţiştii s-au mobilizat deîndată şi au depistat şi identificat conducătorul auto care ar fi părăsit locul accidentului.
Totodată, s-a stabilit că acesta nu poseda permis de conducere şi avea o alcoolemie de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul în cauză a fost prezentat instanţei care a dispus măsura arestării preventive.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei, conducerea unui autovehicul fără permis, sub influenţa alcoolului şi neînmatriculat.

Alte titluri