luni 15 iulie 2024

.

Cum întâmpinăm Marea Foamete?

Timpurile se schimbă, dragii moșului, și ceea ce astăzi e bătut în cuie,...

Ce fel de mașină...

N-ai câștigat la loto, nu ai părinții milionari, banii nu te dau afară...

WSHTF – Ghid de...

Nu știți de la ce vine WSHTF, nu-i așa? E acronimul de la...

Despre brățările dacice

Brățările dacice au fost folosite ca ornamente, monede, însemne de rang înalt și...

Imprimanta

Aproape că pot spune că mi-a fost alarmă de ceas ”hai lin, hai lo-ul” broscuței țest, m-am trezit fredonând-o cu vreo cinci minute înainte ca alarma deșteptătorului să-mi imprime gândurile dimineții.

Chiar așa – n-are nici o legătură cu ce am spus mai devreme- cum ar fi să existe o imprimantă pentru gânduri? Pentru că, vedeți voi, sunt momente în care parcă ți-ai dori să îți imprimi vreun gând sau altul pentru a-l putea arăta cuiva anume sau tuturor, exact în sensul în care mintea ta și inima ta l-au conceput…. Hmmm…. Să fie imprimanta gândului nostru… Continuarea, aici.

De citit!

Este!

Cafea este, luna e-n forma de piscot iar, greierasii fac in ciuda toamnei: “am schimbat oleaca treaba, am cantat, dar nu degeaba!”.Tot atatea motive bune de trezit si jucat pe degete... Continuarea, aici.

Septembrie

Am avut bucuria de a spune buna dimineata, toamnei, de la munte. Ce grozav, ce grozav, muntele reflectandu-se odata cu toamna in ceasca de cafea, lume multa, buna si frumoasa alaturi si ceva amintiri pentru mai tarziu.Dau binete...

Margele

In zilele de marti, diminetile se masoara in cel putin trei ceasuri bune, iar de n-or fi asa primele trei, le numaram pe urmatoarele, le facem margele ceasurile de marti, le punem in sirag si numaram la ele.La fel...