miercuri, noiembrie 29, 2023

Câteva sfaturi pentru creșterea puilor de carne

Ouăle provin de la găini crescute special...

Ce este, de fapt, o scrisoare de intenție ?

Citii un anunț de angajare și totul...

Tabletele elevilor din antichitate și evul mediu

În ziua de azi, un elev cu...

În Colegiul Prefectural s-a discutat starea de vegetaţie a culturilor agricole şi desfăşurarea campaniei agricole de primăvară

OrasulÎn Colegiul Prefectural s-a discutat starea de vegetaţie a culturilor agricole şi desfăşurarea campaniei agricole de primăvară
- Advertisement -

Luni, 29 aprilie 2013, începând cu ora 11.00, la sala mare a Palatului Administrativ, a avut loc şedinţa Colegiului Prefectural cu tema:” starea de vegetaţie a culturilor agricole şi desfăşurarea campaniei agricole de primăvară”. Şedinţa a fost condusă de subprefectul Constantin-Dorian Pocovnicu şi a reunit şefi ai serviciilor publice deconcentrate, comandanţi de arme, reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului-judeţul Bacău.

Potrivit informaţiilor furnizate de directorul Direcţiei pentru Agricultură Bacău, domnulMihai Banu, starea de vegetaţie a culturilor agricole este bună, iar campania de însămânţări de primăvară este în graficul stabilit, urmând a fi finalizată la începutul săptămânii următoare. Detalii privind acest proces se regăsesc în Anexa 1 a prezentului comunicat .

De asemenea, în vederea apropiatelor sărbători pascale, subprefectul Constantin-Dorian Pocovnicu a cerut instituţiilor cu atribuţii în domeniul siguranţei publice şi a controlului sanitar, implicare şi vigilenţă sporită: “ Apropierea de Sărbătorile pascale sunt un prilej de bucurie şi împlinire sufletească. Însă această perioadă necesită şi o implicare atentă a tuturor factorilor responsabili, astfel încât aceste momente de sărbătoare să se desfăşoare în linişte şi în siguranţă pentru cetăţeni. Vă solicit implicare şi vigilenţă sporită în exercitarea atribuţiilor pe care le aveţi”, a declarat acesta în finalul întâlnirii.

Cancelaria Prefectului

Alte titluri