vineri 24 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateIn control, pe...

In control, pe santierul de la Insula de Agrement

Subprefectul Judeţului Bacău, domnul Valentin Ivancea, a verificat joi, 18.07.2019, stadiul fizic al lucrărilor vizând decolmatarea Lacului de la Insula de Agrement Bacău, proiect finanţat de Guvernul României şi derulat prin intermediul Administraţiei Bazinale de Apă (ABA) Siret.

La vizita pe teren au mai participat dl. Mihail Popescu, directorul ABA Siret, dirigintele de şantier, directorul de investiţii al ABA Siret, precum şi reprezentanţi ai antreprenorului.

Stadiul fizic al lucrărilor este de 55 la sută, conform datelor furnizate de ABA Siret, respectiv de 63 la sută defrişarea vegetaţiei.

În calitate de reprezentant al Guvernului în teritoriu, dl. subprefect Valentin Ivancea a solicitat, imperativ, mărirea capacităţii şi ritmului de lucru, respectiv creşterea ritmului de defrişare şi decolmatare a albiei lacului.

În acest sens, au fost solicitate rapoarte săptămânale din partea ABA Siret privind stadiul şi evoluţia obiectivului de investiţii menţionat. De asemenea, s-a solicitat Sistemului de Gospodărire a Apelor – SGA Bacău, prin programul de Gospodărire a Apelor/2019, să se efectueze concomitent lucrări de defrişare, cosire şi igienizare taluz dig mal drept râu Bistriţa (tronson aval pod Şerbăneşti), respectiv defrişare şi igienizare a cuvetei lacului, în afara perimetrul cuprins în lucrarea de investiţii,unde s-a dezvoltat vegetatia.

De citit!

Tânăr reținut pentru tâlhărie în orașul Comănești

La data de 29 martie a.c., sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Moinești, polițiștii din cadrul Poliției orașului Comănești au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Un tânăr...

Bărbat din Onești amendat de două ori în aceeași zi pentru depășirea limitelor de viteză

În data de 30 martie a.c., în jurul orei 08:30, un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Onești a depistat un conducător auto în vârstă de 44 de ani, pe Calea Brașovului din localitate, în timp ce conducea...

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...