miercuri 12 iunie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăOrasulÎn judeţul Bacău...

În judeţul Bacău se circulă până la limita de judeţ. Este oprit traficul pe DN11A, DN2F şi DN2

Pe raza judeţului Bacău se circulă în condiţii de iarnă pe majoritatea drumurilor naţionale şi judeţene, până la limita de judeţ, fiind oprită deplasarea autovehiculelor pe DN 11 A Adjud – Bârlad, DN2 Bacău – Focşani şi DN 2F Bacău – Vaslui, la solicitarea Comitetelor pentru Situaţii de Urgenţă din Vrancea şi Vaslui.

La această oră, pe drumul naţional DN 2 Bacău – Adjud, este din nou restricţionată circulaţia spre Bucureşti pentru toate autovehiculele. Acestea sunt oprite în municipiul Bacău, temporar, pănă la momentul în care se poate relua circulaţia pe raza judeţului Vrancea.

Este, în continuare, închis drumul naţional DN 11 A Podu Turcului – Adjud – Bârlad, pe raza judeţelor Vrancea şi Vaslui. De asemenea, la solicitarea Serviciului de Drumuri Naţionale Vaslui, este închis drumul naţional DN 2 F. Autovehiculele care se deplasează spre Bârlad pe DN 11 A şi spre Vaslui pe DN 2F sunt oprite în municipiul Bacău, temporar, până la momentul în care se poate relua circulaţia pe raza judeţelor limitrofe.

Circulaţia este posibilă doar pentru riverani, până la limita judeţului Bacău.

Pe toate tronsoanele de drum expuse înzăpezirii sunt filtre ale Serviciului Poliţiei Rutiere care dirijează circulaţia autovehiculelor. Nu este permisă circulaţia autovehiculelor neechipate corespunzător.

Se acţionează cu 25 de utilaje pe drumurile judeţene şi 20 de utilaje pe drumurile naţionale pentru degajarea zăpezii de pe carosabil.

De citit!

Acțiune a polițiștilor pentru combaterea delictelor silvice în județul Bacău

La data de 30 martie a.c., polițiștii Biroului pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol Bacău au desfășurat o operațiune amplă în întreg județul, având ca scop prevenirea și combaterea delictelor silvice și a transportului ilegal de materiale lemnoase.În timpul...

Polițiștii rețin un șofer după un accident rutier provocat sub influența alcoolului

La data de 31 martie a.c., în jurul orei 17:30, polițiștii de la Secția 2 Poliție Rurală Moinești au fost alertați cu privire la un accident rutier survenit în localitatea Pîrjol.Din investigațiile preliminare, s-a stabilit că un bărbat în...

Dosar penal deschis după ce un minor a fost depistat conducând un motociclu fără permis, încredințat de tatăl său

La data de 30 martie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Bacău au interceptat un incident în localitatea Cleja, pe DN2 - E85, unde un tânăr în vârstă de 17 ani era surprins conducând un motociclu neînregistrat și fără...