În judeţul Bacău se circulă până la limita de judeţ. Este oprit traficul pe DN11A, DN2F şi DN2

Pe raza judeţului Bacău se circulă în condiţii de iarnă pe majoritatea drumurilor naţionale şi judeţene, până la limita de judeţ, fiind oprită deplasarea autovehiculelor pe DN 11 A Adjud – Bârlad, DN2 Bacău – Focşani şi DN 2F Bacău – Vaslui, la solicitarea Comitetelor pentru Situaţii de Urgenţă din Vrancea şi Vaslui.

La această oră, pe drumul naţional DN 2 Bacău – Adjud, este din nou restricţionată circulaţia spre Bucureşti pentru toate autovehiculele. Acestea sunt oprite în municipiul Bacău, temporar, pănă la momentul în care se poate relua circulaţia pe raza judeţului Vrancea.

Este, în continuare, închis drumul naţional DN 11 A Podu Turcului – Adjud – Bârlad, pe raza judeţelor Vrancea şi Vaslui. De asemenea, la solicitarea Serviciului de Drumuri Naţionale Vaslui, este închis drumul naţional DN 2 F. Autovehiculele care se deplasează spre Bârlad pe DN 11 A şi spre Vaslui pe DN 2F sunt oprite în municipiul Bacău, temporar, până la momentul în care se poate relua circulaţia pe raza judeţelor limitrofe.

Circulaţia este posibilă doar pentru riverani, până la limita judeţului Bacău.

Pe toate tronsoanele de drum expuse înzăpezirii sunt filtre ale Serviciului Poliţiei Rutiere care dirijează circulaţia autovehiculelor. Nu este permisă circulaţia autovehiculelor neechipate corespunzător.

Se acţionează cu 25 de utilaje pe drumurile judeţene şi 20 de utilaje pe drumurile naţionale pentru degajarea zăpezii de pe carosabil.