7.8 C
Bacau

Inca o persoana a murit intr-un incendiu in judetul Bacau. Este a sasea in acest an

De stiut!

Un barbat de 65 de ani a murit astazi in comuna bacauana Balcani, intr-un incendiu care i-a cuprins gospodaria. Este cea de a sasea victima a incendiilor in acest an.

Vineri, 25 ianuarie 2013, la ora 15.26, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Maior Constantin Ene” al judeţului Bacău a fost anunţat, prin apelul unic de urgenţă 112, despre producerea unui incendiu în comuna Balcani, sat Frumoasa, la locuinţa numitului I. C., în vârstă de 65 de ani.

La locul evenimentului s-a deplasat Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Moineşti, cu 2 autospeciale de intervenţie cu apă şi spumă şi o ambulanţă S.M.U.R.D., încadrate cu un ofiţer şi 12 subofiţeri. De asemenea, la locul evenimentului s-a deplasat și un inspector din cadrul Inspecției de Prevenire.

Imediat după primirea anunţului de incendiu, a fost alarmat Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Balcani, la locul producerii incendiului deplasându-se 10 voluntari, sub coordonarea președintelui C.L.S.U. şi 2 poliţişti din cadrul Poliţiei Locale.

La sosirea la locul intervenţiei, a pompierilor militari, s-a constatat că incendiul se manifesta în interiorul locuinţei, pe o suprafaţă de circa 15 mp. Construcţia avea pereţii din paiantă, acoperişul cu astereală din lemn şi învelitoare din draniţă.

Proprietarul a fost găsit decedat, fiind scos din locuinţă de către membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Balcani. Victima locuia singură şi era cunoscută cu dizabilităţi motorii şi stil de viaţă dezorganizat, pe fondul consumului excesiv de alcool.

Incendiul a fost lichidat la ora 16.17, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Balcani.

Cauza probabilă a producerii incendiului o constituie jarul căzut din sistemul de încălzire.

- Advertisement -

Ultimele stiri