luni, decembrie 11, 2023

Cum alegi parchetul stratificat?

Acasă e cel mai minunat loc, iar...

Scurtă istorie a pantalonilor scurți

Înainte de Revoluția Franceză, clasa muncitoare purta...

De ce aveți nevoie de o hotă în bucătărie și cum să o alegeți

Unele persoane petrec mult timp în bucătărie....

Incendiu în comuna Brusturoasa

ActualitateIncendiu în comuna Brusturoasa
- Advertisement -

Luni, 15 aprilie 2013, la ora 01.40, două echipaje din cadrul Gărzii de Intervenţie Comăneşti au intervenit în localitatea Brusturoasa pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o construcţie cu pereţii din lemn şi acoperişul din lemn cu învelitoare din carton asfaltat, în care îşi desfăşura activitatea o societate comercială.

Construcţia se afla într-o zonă greu accesibilă pentru autospeciale, astfel încât echipajele de intervenţie au parcurs pe jos o distanţă de circa 400 metri. La faţa locului s-a constatat că incendiul se manifesta atât la clădirea administrativă, cât şi la o anexă cu destinaţia magazie.

În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă utilizarea focului deschis în spaţii închise, au ars aproximativ 100 mp din acoperişul şi pereţii portanţi ai construcţiei administrative, precum şi o magazie.
Incendiul a fost lichidat în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Brusturoasa, care a intervenit cu 4 pompieri voluntari şi o motopompă transportabilă.

Alte titluri