7.8 C
Bacau

Incendiu la Centrul de Servicii Sociale “Alexandra” din Onești

De stiut!

Sâmbătă, 19 ianuarie a.c., la ora 14.02, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Maior Constantin Ene” al judeţului Bacău a fost anunţat telefonic despre producerea unui incendiu în municipiul Oneşti, Calea Mărăşeşti, la un imobil de tip P, în care funcţionează „Centrul de Servicii Sociale Alexandra”.

La fața locului s-a deplasat Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Oneşti, cu trei autospeciale de intervenţie cu apă şi spumă, o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi o ambulanţă S.M.U.R.D., încadrate cu doi ofiţeri şi 18 subofiţeri.

La sosirea pompierilor militari incendiul se manifesta la acoperişul casei.

În momentul producerii incendiului, în imobil se aflau 11 tineri, cu vârste între 16 şi 23 de ani, cu dizabilități psihice şi locomotorii, care au fost evacuaţi de către lucrătorii instituţiei şi de forţele de intervenţie. Persoanele evacuate au fost adăpostite într-o locuinţă din apropiere.

De menționat este faptul că, în urma incendiului nu au rezultat victime.

La ora 14.57, incendiul a fost lichidat.

În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă neprotejarea termică a unui burlan metalic față de materialele combustibile, au ars aproximativ 150 mp din acoperişul construcției.

- Advertisement -

Ultimele stiri