duminică 19 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateIncident tragic la...

Incident tragic la Liceul Tehnologic „Anghel Saligny” din Bacău: Elev de clasa a IX-a găsit spânzurat în cămin

Astăzi, conducerea Liceului Tehnologic „Anghel Saligny” din municipiul Bacău a informat Inspectoratul Școlar Județean Bacău despre un incident tragic petrecut în această dimineață. Un elev de clasa a IX-a a fost descoperit spânzurat în toaleta căminului unde era cazat.

Inspectorul școlar general a fost imediat informat despre situație, iar Serviciul Județean de Ambulanță a fost chemat la fața locului. Din păcate, eforturile de resuscitare au fost în zadar, iar elevul nu a putut fi salvat.

Inspectoratul Județean de Poliție a fost notificat și a intervenit pentru a investiga împrejurările care au condus la acest tragic eveniment. Primele indicii indică faptul că incidentul s-ar fi produs din cauza unei dezamăgiri sentimentale, fiind găsit și un bilet prin care elevul și-a explicat gestul.

Întreaga comunitate școlară este profund afectată de această tragedie, iar consilieri școlari și psihologi vor fi mobilizați pentru a oferi sprijin atât elevilor cât și personalului școlar care ar putea fi afectat emoțional de acest eveniment.

Autoritățile își exprimă compasiunea față de familia îndurerată și promit să desfășoare o anchetă amănunțită pentru a înțelege în totalitate circumstanțele care au condus la acest incident tragic.

De citit!

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...

Cum să alegi între “Creditul până la salariu” și “Creditul instant pe card”: Ghidul complet

În lumea financiară din ziua de azi, opțiunile de împrumut sunt variate și adaptate la nevoile individuale ale fiecăruia. Două dintre cele mai populare forme de credit sunt "Creditul până la salariu" și "Creditul instant pe card". Fiecare dintre...

Stagiu de pregătire de autoapărare pentru jandarmii celor două unități din Bacău

Timp de o săptămână, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău și ai Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au participat la un stagiu de autoapărare cu instructori ai Centrului de Autoapărare din cadrul Clubului Sportiv Dinamo București.Activitățile s-au...