sâmbătă, septembrie 30, 2023

Incredibil: incendiul de la ferma Agricola a fost provocat de un adolescent venit la furat gaini!

Fapt diversInfractionalIncredibil: incendiul de la ferma Agricola a fost provocat de un adolescent venit la furat gaini!
- Advertisement -

Incendiul de marti seara, de la una din fermele de pasari ale societatii Agricol a fost provocat de o tigara aruncata de un tanar venit sa fure pasari.

Politistii care au anchetat incidentul au stabilit că trei tineri, cu vârste cuprinse între 16 şi 24 de ani, toţi din Bacău, s-au deplasat în seara zilei de 13.11.2012, la societatea respectivă cu scopul de a fura pui din ferma.

În timp ce doi dintre aceștia încercau să pătrundă prin efracție în incinta societății un adolescent de 16 ani şi-a aprins o ţigară, iar chibritul l-a aruncat spre depozitul de furaje, care au luat foc la scurt timp.

În interior, tinerii au observat că sunt prezenţi mai mulţi angajaţi, motiv pentru care au părăsit hala.

În urma producerii evenimentului a rezultat distrugerea mai multor bunuri în valoare de aproximativ 50.000 lei, fără a exista victime omeneşti.

Faţă de cei trei tineri s-a luat măsura reţinerii pentru o perioada de 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la furt calificat şi distrugere din culpă, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.

+ Incendiu la un depozitit de furaje Agricola. Trei masini de pompieri si 40 de oameni s-au luptat cu focul. Vezi fotografii de la fata locului

Alte titluri