.

Trigliceridele: care e problema cu...

Dacă v-ați urmărit tensiunea arterială și nivelul colesterolului, este posibil să aveți nevoie...

Din bucătărie, în spațiul...

Hai că știi despre ce este vorba. Nu se poate să n-ai măcar...

Ce nu trebuie să...

Tapetul poate transforma total o cameră. Are puterea de a schimba aspectul adăugând...

Bijuterii pentru bărbați? Istoria...

Neanderthalienii au fost primii care s-au accesorizat. Istoricii cred că ar fi putut...
AcasăCulinarInele de calamar...

Inele de calamar prăjite

calamariCa şi alte fructe de mare (creveţi, sepie, caracatiţă) calamarii (sau calmarii) sunt foarte gustoşi, cu condiţia să fie preparaţi corect. O preparare necorespunzătoare conduce la un produs insipid, cu o textură similară cu cea a cauciucului. Am făcut şi eu inele de calamar pane, şi chiar mi-au ieşit :) Tentativa de reîncălzire la microunde le-a transformat însă în gumă de mestecat :(

Acuma am încercat o nouă variantă, şi anume inele de calamar prăjite în baie de ulei, în friteuza în care de obicei prăjesc cartofii. Deşi nu mă aşteptam la cine ştie ce, rezultatul a fost surprinzător, în sensul bun al cuvântului.

Integral, aici.