.

Ce trebuie să știți...

Am crescut într-un apartament plin cu plante. Cea mai mare era o iederă...

WSHTF – Ghid de...

Nu știți de la ce vine WSHTF, nu-i așa? E acronimul de la...

Performanță și Siguranță: Discuri...

Volkswagen Golf, emblematicul hatchback compact al celebrului producător german, este cunoscut pentru fiabilitatea...

Cum schimbăm culorile hortensiilor

Hortensiile sunt fascinante prin faptul că, spre deosebire de majoritatea celorlalte plante, culoarea...
AcasăCulinarInele de calamar...

Inele de calamar prăjite

calamariCa şi alte fructe de mare (creveţi, sepie, caracatiţă) calamarii (sau calmarii) sunt foarte gustoşi, cu condiţia să fie preparaţi corect. O preparare necorespunzătoare conduce la un produs insipid, cu o textură similară cu cea a cauciucului. Am făcut şi eu inele de calamar pane, şi chiar mi-au ieşit :) Tentativa de reîncălzire la microunde le-a transformat însă în gumă de mestecat :(

Acuma am încercat o nouă variantă, şi anume inele de calamar prăjite în baie de ulei, în friteuza în care de obicei prăjesc cartofii. Deşi nu mă aşteptam la cine ştie ce, rezultatul a fost surprinzător, în sensul bun al cuvântului.

Integral, aici.