luni 20 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateInfracțiuni la regimul...

Infracțiuni la regimul rutier

La data de 26 iunie a.c., în jurul orei 08.45, o patrulă de poliţie rutieră, a depistat în trafic, pe strada Orbic din oraşul Buhuşi, un bărbat de 55 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influența alcoolului.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la Spitalul orașului Buhuşi unde i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe. 

La data de 26 iunie a.c., în jurul orei 09.30, o patrulă de siguranţă rutieră din cadrul Poliţiei Municipiului Moineşti, în timp ce acţiona pe linia prevenirii cauzelor generatoare de accidente rutiere, a depistat în flagrant un bărbat de 39 ani, din comuna Măgireşti, în timp ce conducea pe strada Lucăceşti un autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul de Urgenţă Moineşti, unde i s-au prelevat două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe. 

La aceeași dată, în jurul orei 12.30, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Secţiei 1 Poliţie Bacău, a depistat pe strada Republicii din municipiul Bacău un bărbat de 39 ani ani, în timp ce conducea un autoturism, iar în urma verificărilor specifice efectuate, s-a stabilit faptul că acesta avea dreptul de conducere a unui vehicul suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată. 

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Bacău – Biroul Rutier au depistat în flagrant un bărbat de 36 ani, domiciliat în comuna Mărgineni, în timp ce conducea un autoturism pe strada Milcov, având o îmbibaţie alcoolică de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgențe Bacău unde i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetari sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoana avînd o alcoolemie peste limita prevăzută de lege. 

La data de 27 iunie a.c., în jurul orei 01.00, un echipaj de poliţie rutieră din cadrului Biroului Rutier Bacău au depistat în flagrant un bărbat de 42 ani, domiciliat în comuna comuna Hemeiuş, în timp ce conducea un autoturism având o îmbibaţie alcoolică de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgențe Bacău unde a refuzat recoltarea mostrelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

In cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetari sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice de sânge.

De citit!

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...

Cum să alegi între “Creditul până la salariu” și “Creditul instant pe card”: Ghidul complet

În lumea financiară din ziua de azi, opțiunile de împrumut sunt variate și adaptate la nevoile individuale ale fiecăruia. Două dintre cele mai populare forme de credit sunt "Creditul până la salariu" și "Creditul instant pe card". Fiecare dintre...

Stagiu de pregătire de autoapărare pentru jandarmii celor două unități din Bacău

Timp de o săptămână, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău și ai Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au participat la un stagiu de autoapărare cu instructori ai Centrului de Autoapărare din cadrul Clubului Sportiv Dinamo București.Activitățile s-au...