miercuri 24 aprilie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateInfractionalInfracțiuni la regimul...

Infracțiuni la regimul rutier

La data 24 septembrie a.c., în jurul orei 11:45, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Moineşti au depistat în flagrant un bărbat de 53 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe Strada Atelierelor, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Municipal de Urgenţă Moineşti, unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

 

 

La data 25 septembrie a.c., în jurul orei 00:30, tot polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Moineşti au depistat în flagrant un bărbat de 41 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe Strada Tudor Vladimirescu, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Municipal de Urgenţă Moineşti, unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

 

 

La data de 25 septembrie a.c., în jurul orei 10:00,o patrula de siguranţă publică din cadrul Sectiei 1 Poliţie Bacău, în timp ce executa serviciul de patrulare pe Strada Condorilor, din municipiu, a oprit în trafic un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 49 de ani.

 Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost luată măsura sancţionării contravenţionale şi a reţinerii permisului de conducere.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, a rezultat că susnumitul figurează cu permisul de conducere suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, cu permisul de conducere suspendat.

 

În ziua de 24 septembrie a.c., în jurul orei 13:00, un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Oneşti au depistat pe DJ 119 Gura Văii un bărbat de 55 de ani, în timp ce conducea un autoturism.

 Acesta a declarat inițial o identitate falsă iar ulterior, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că datele de stare civilă declarate de către conducătorul auto îi aparţin fratelui său și că acesta nu figurează cu permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere şi falsul privind identitatea.

 

 

La aceeași dată, o patrulă de poliţie din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Răcăciuni au depistat pe drumul ce face legătura dintre Conacul Elias şi Drumul Judeţean 119A, de pe raza comunei Sascut un autoturism condus de un bărbat care nu avea asupra sa documentele de identitate și permisul de conducere.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

 

La data 25 septembrie a.c., o patrulă de siguranţă rutieră din cadrul Poliţiei Municipiului Moineşti a depistat în flagrant un bărbat de 39 ani, din comuna Brusturoasa, în timp ce conducea pe DC 143 Camenca un autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilometru, care a indicat o concentraţie de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Municipal de Urgenţă Moineşti, unde i s-au prelevat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe.

 

 

La aceeași dată, tot polițiștii din cadrul Municipiului Moineşti au depistat în flagrant un bărbat de 20 de ani, din comuna Brusturoasa, în timp ce conducea pe DC 143 Camenca un autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilometru, care a indicat o concentraţie de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Municipal de Urgenţă Moineşti, unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

 

La data de 26 septembrie, în jurul orei 00.45, o patrulă auto din cadrul Secţiei 2 Poliţie Bacău au oprit în trafic, pe Strada 9 Mai un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 37 de ani.

 Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul alcooltest marca Drager, rezultând o valoare de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

De citit!

Stagiu de pregătire de autoapărare pentru jandarmii celor două unități din Bacău

Timp de o săptămână, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău și ai Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au participat la un stagiu de autoapărare cu instructori ai Centrului de Autoapărare din cadrul Clubului Sportiv Dinamo București.Activitățile s-au...

Reținut de polițiști după ce a condus din nou un autoturism fără permis

La data de 26 martie a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Răcăciuni au depistat în localitatea Parava un autoturism, iar la efectuarea semnalelor regulamentare de oprire acesta a accelerat continuându-și deplasarea.               Polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului în trafic, dar...

Demersuri importante pentru înființarea unei subunități de pompieri în comuna Hemeiuș

Într-un pas crucial spre asigurarea siguranței comunității locale, astăzi, 29 martie, a avut loc un moment semnificativ în demersul de construire a unei noi subunități de pompieri în comuna Hemeiuș.Prin predarea-primirea unui teren din domeniul public al statului, administrat...